fbpx

Afstandsbediening

Onze afstandbedieningen: het gemak van home-automation

Onze deuren, luiken en poorten met motor opent u eenvoudig met een druk op de knop van afstand. Een extra afstandbediening bestellen? Wij hebben verschillende uitvoeringen op voorraad.
Probeer ook onze nieuwe app Gate Control en open uw deur, luik of poort met uw mobiele telefoon. Gemak dient de mens!

Zo opent u deuren met onze app

Bent u net als wij weleens de afstandbediening van uw garagedeur, rolluik of poort kwijt? Met onze app Gate Control opent u eenvoudig onze garagedeuren en heeft u geen afstandbediening nodig. Een mooie oplossing voor particulieren en bedrijven. Werken bij uw bedrijf meerdere werknemers die dagelijks deuren, rolluiken of poorten openen en sluiten? Met de Gate Control-app beschikt iedere medewerker altijd voor zijn of haar afstandbediening. Ook gebruik maken van de Gate Control-app? Neem dan contact ons op. Wij richten dan een account voor u in waarin wij uw garagedeuren, rolluiken en/ of poorten aan uw account koppelen en welke medewerkers toegang tot app krijgen. Zo staat u of een van uw medewerkers nooit meer voor een dichte deur!

De voordelen van een afstandsbediening

Met een afstandsbediening voor garagedeur, rolluik of garagepoort maakt u het uzelf of medewerkers een stuk makkelijker. U hoeft bijvoorbeeld niet eerst de auto uit om binnen te komen. Met name handig wanneer het regent. Of wanneer u de deur zo snel mogelijk wilt sluiten om het binnenklimaat constant te houden.

Open met een druk op de knop

Bij Alldoorco kunt u qua bediening alle kanten op. Er zijn afstandsbedieningen die u tegen de wand bevestigt of op zakformaat voor bijvoorbeeld aan de sleutelbos. Met een druk op de knop gaat de garagedeur, rolluik of garagepoort open. Zo snel kan het gaan. De afstandsbedieningen werken over afstand via een specifiek gecodeerd systeem. Zodat u niet bang hoeft te zijn dat iedereen binnen kan komen. Sommige van onze producten bedient u nog gemakkelijker van afstand: gewoon via een app op uw smartphone of tablet. Het mooie? Wij helpen u op weg met de installatie.

 

Alld.868/3

Alld.868/4

Alld.868/4

Alld.572/2

Alld.564/4

Alld.382/2

Alld. 449/2

Alld. 449/4

Alld. 486/2

Benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen?

Bel vrijblijvend naar 033 - 245 89 44 of vul ons contactformulier in via onderstaande button:

Service op maat

Gaat de deur niet goed open? Dan kan het aan uw afstandsbediening liggen, maar ook aan de garagedeur, het rolluik of de garagepoort zelf. Onze service-afdeling staat vierentwintig uur per dag en zeven dagen in de week voor u klaar om het probleem direct te verhelpen. Om de kans op storing te verkleinen adviseren we u de deuren, poorten en rolluiken regelmatig te laten onderhouden. Bijkomend voordeel: de producten gaat zo een stuk langer mee. Op de lange termijn kan het dus een hoop geld schelen. 

Kijk ook eens naar:

Dockshelters

Dockshelters

Onze dockshelters bieden optimale bescherming tijdens het laden en lossen. Ze zijn de betrouwbaarste afdichting voor voertuigen in verschillende groottes.

Lees meer
Loading...