fbpx

Bedrijfsdeuren

Bij uw bedrijfsdeuren wilt u kunnen vertrouwen op kwaliteit. U wilt zelf bepalen wie er binnenkomt en wie niet.

Dat vraagt niet alleen om veilige oplossingen, maar vooral ook om betrouwbare oplossingen. Van industriedeuren, dock equipment, garagedeuren en speedgates tot branddeuren. Alldoorco staat voor maatwerk.

Alldoorco heeft het breedste assortiment van de Nederlandse markt. Dat betekent dat u bij ons terecht kunt voor alle typen bedrijfsdeuren en toebehoren. Wij adviseren u graag over:

Maak uw keuze uit één van de categorieën, of neem contact met ons op.

Industriedeuren

Onze industriedeuren zijn er in alle soorten en maten. De beste oplossing is afhankelijk van de gewenste isolering en uitstraling. Veiligheid en betrouwbaarheid staan voorop.

Lees meer
Garagedeuren

Garagedeuren

Geef uw locatie een stijlvolle uitstraling met de Alldoorco garagedeuren. Onze garagedeuren zijn er in meerdere varianten en prijsklassen.

Lees meer
Speedgate

Speedgate

De Alldoorco speedgate kolomaandrijving is een veelgebruikte oplossing in verschillende settings.

Lees meer

Bedrijfsdeuren op maat: de voordelen

Met ruim 30 jaar ervaring weten we precies welke eisen de praktijk aan uw deur stelt. Bieden ze voldoende ruimte voor een vrachtwagen om te lossen, zijn ze groot genoeg om een bestelbus door te laten of een heftruck? Nog belangrijker: werken ze betrouwbaar, veilig en snel? En zijn de bedrijfsdeuren zo afgesteld dat ze bijdragen aan een constant klimaat, geluidsoverlast beperken en besparen op de energierekening? Wij helpen u graag aan de beste oplossing voor uw bedrijf. Qua prijs, uitstraling en werking.

De veiligste oplossing

Wij vinden het belangrijk dat onze bedrijfsdeuren bijdragen aan een veilig en duurzaam werkklimaat. Uiteraard voldoen alle bedrijfsdeuren aan de in CE-NEN-norm gestelde eisen. Daarnaast zijn onze bedrijfsdeuren voorzien van kabelbreuk-, vingerklem-, onderloop-, veerbreuk- en inklimbeveiliging.

Benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen?

Bel vrijblijvend naar 033 - 245 89 44 of vul ons contactformulier in via onderstaande button:

Extra service

Zelfs de beste bedrijfsdeur hapert helaas wel eens. Mocht u last hebben van storing, dan staat onze 24/7 storingsservice direct voor u klaar. Zodat de werkprocessen zo min mogelijk vertraging oplopen. Want een storing komt altijd op een slecht moment. Daarnaast kunt u bij Alldoorco terecht voor regelmatig onderhoud. Hiermee verlengt u de levensduur van de bedrijfsdeur, bent u op de langere termijn voordeliger uit en neemt de kans op storing en aanrijdschade af. Zo bent u altijd zeker van een goede werking.

Deze pagina delen:
Loading...