fbpx

Dock equipment

Snel en veilig een hoog volume laden en lossen?

Ons assortiment dock equipment biedt betrouwbare laad- en lossystemen voor alle denkbare locaties en elke praktijk. Onze dock shelters zijn er voor voertuigen in meerdere groottes en helpen tocht voorkomen. Onze laaddocks met dock levellers maken efficiënt en veilig laden en lossen mogelijk.

Meer mogelijkheden.

Projects-DeVriesColdstore-Alldoorco-2

Laaddock

Met een betrouwbare laaddock van Alldoorco voorkomt u risicovolle situaties en ongevallen rondom de laaddock voor uw medewerkers.

Lees meer
Dockshelters

Dockshelters

Onze dockshelters bieden optimale bescherming tijdens het laden en lossen. Ze zijn de betrouwbaarste afdichting voor voertuigen in verschillende groottes.

Lees meer

Dockshelters

Dockshelters bieden optimale isolatie tijdens het laden en lossen, en zijn ook nog eens gemakkelijk te installeren en onderhouden. Door het slimme ontwerp en de hoogwaardige materialen zijn ze geschikt voor voertuigen van meerdere afmetingen. Tegelijkertijd beperken ze tocht en beschermen ze tegen natte weersomstandigheden. Kortom, de ideale afdichting voor een universeel wagenpark.

Lees hier meer over onze mogelijkheden.

Laaddocks

Probleemloos met een heftruck of steekwagen laden in of lossen uit een vrachtwagen? En dat zonder van de laadklep gebruik te hoeven maken? Alldoorco’s laaddocks helpen schade en ongevallen voorkomen. Op een kostenefficiënter manier: u maakt optimaal gebruik van de oppervlakte van de ruimte en onze laaddocks zorgen voor een optimale isolatie van uw gebouw. Wat uw behoefte ook is. Zo hebben we speciaal voor koellocaties ook opties met extra isolatie. Voor een extra strakke uitstraling en inbraakbeveiliging kunnen we onze dock levellers in de vloer van het gebouw monteren.

Bekijk hier enkele van onze mogelijkheden.

Extra opties voor dock equipment

Uw gebouw en voertuig extra beschermen tijdens het laden en lossen? We adviseren u graag over dock bumpers en beschermplaten, die de stootkracht van de trailer absorberen. Hiermee verlengt u de levensduur van uw dock equipment, verlaagt u onderhoudskosten én vergroot u de veiligheid voor uw medewerkers. Hetzelfde geldt voor speciale dock verlichting, wielgeleiders, wielkeggen, wegmarkering, schamppalen en veiligheidsspiegels. Ook hierbij geldt: vraag ons gerust naar uw beste oplossing. Ons team staat voor u klaar.

Typisch Alldoorco

Onze service is inclusief tekenwerk en montage, zodat u zeker weet dat uw dock equipment optimaal werkt.

Benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen?

Bel vrijblijvend naar 033 - 245 89 44 of vul ons contactformulier in via onderstaande button:

Hoe mooi onze deuren ook zijn, u wilt niet altijd voor een dichte deur staan.

Bij schade of een storing helpen wij 24/7 u zo snel mogelijk weer verder.

Loading...