Snel en veilig een hoog volume laden en lossen?

Ons assortiment dock equipment biedt betrouwbare laad- en lossystemen voor alle denkbare locaties en elke praktijk. Onze dock shelters zijn er voor voertuigen in meerdere groottes en helpen tocht voorkomen. Onze laaddocks met dock levellers maken efficiënt en veilig laden en lossen mogelijk.

Contact

Afspraak maken?

Bel direct
033-2458944

Laaddock

Met een laaddock kunnen medewerkers uw containers en vrachtwagens vanaf de achterkant met een heftruck of pompwagen legen of vullen. Met een kleinere kans op schade of ongelukken. En dat zonder van de laadklep van de wagen gebruik te hoeven maken.

Dockshelters

Onze dockshelters bieden optimale bescherming tijdens het laden en lossen. Of het nu gaat om tocht of natte weersomstandigheden. Of om stof en insecten buiten te houden. Ze zijn de meest betrouwbare afdichting voor voertuigen in verschillende groottes.

Dockshelters

Dockshelters bieden optimale isolatie tijdens het laden en lossen, en zijn ook nog eens gemakkelijk te installeren en onderhouden. Door het slimme ontwerp en de hoogwaardige materialen zijn ze geschikt voor voertuigen van meerdere afmetingen. Tegelijkertijd beperken ze tocht en beschermen ze tegen natte weersomstandigheden. Kortom, de ideale afdichting voor een universeel wagenpark.

Lees hier meer over onze mogelijkheden.

Laaddocks

Probleemloos met een heftruck of steekwagen laden in of lossen uit een vrachtwagen? En dat zonder van de laadklep gebruik te hoeven maken? Alldoorco’s laaddocks helpen schade en ongevallen voorkomen. Op een kostenefficiënter manier: u maakt optimaal gebruik van de oppervlakte van de ruimte en onze laaddocks zorgen voor een optimale isolatie van uw gebouw. Wat uw behoefte ook is. Zo hebben we speciaal voor koellocaties ook opties met extra isolatie. Voor een extra strakke uitstraling en inbraakbeveiliging kunnen we onze dock levellers in de vloer van het gebouw monteren.

Bekijk hier enkele van onze mogelijkheden.

Extra opties voor dock equipment

Uw gebouw en voertuig extra beschermen tijdens het laden en lossen? We adviseren u graag over dock bumpers en beschermplaten, die de stootkracht van de trailer absorberen. Hiermee verlengt u de levensduur van uw dock equipment, verlaagt u onderhoudskosten én vergroot u de veiligheid voor uw medewerkers. Hetzelfde geldt voor speciale dock verlichting, wielgeleiders, wielkeggen, wegmarkering, schamppalen en veiligheidsspiegels. Ook hierbij geldt: vraag ons gerust naar uw beste oplossing. Ons team staat voor u klaar.

Typisch Alldoorco

Onze service is inclusief tekenwerk en montage, zodat u zeker weet dat uw dock equipment optimaal werkt.

 

  • Meer dan 30 jaar ervaring
  • Merk onafhankelijk
  • Snel kunnen schakelen

Benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen?

Bel ons vrijblijvend: 033 - 245 89 44