fbpx

Dockshelters

Onze dockshelters bieden optimale bescherming tijdens het laden en lossen. Of het nu gaat om tocht of natte weersomstandigheden. Of om stof en insecten buiten te houden. Ze zijn de meest betrouwbare afdichting voor voertuigen in verschillende groottes.

Duurzame materialen

Onze dockshelter combineert een strakke uitstraling met optimale prestatie. De robuuste flappen bestaan uit duurzaam materiaal: polyester weefsel en een PVC toplaag. Dit maakt ze scheur- en slijtbestendig. Bovendien zijn ze in de lengterichting flexibel, maar in de breedte stabiel. Zo zorgen ze voor een hermetische afdichting tussen trailer en dock opening. Daarnaast bevat de dockshelter een omloophoes uit een stuk, wat lekkage voorkomt en zorgt voor een zijdelingse afwatering. Het resultaat: minder warmteverlies, dus een lagere energierekening. Dit zorgt voor betere werkomstandigheden.

Slim design dockshelters

Door een uitgekiend design van de frames helpt dit type dockshelter verder schade te voorkomen. Het voorframe bestaat uit een geanodiseerd en geëxtrudeerd aluminium. Het achterframe bestaat uit thermisch verzinkt staal. Deze combinatie geeft stijfheid bij zijwaartse belasting, waardoor onderkanten niet naar buiten uitwijken. Door de verbinding met veerarmen kan de dockshelter naar boven ‘wegdraaien’. Wanneer een vrachtwagen scheef aandockt, voorkomt de constructie zo beschadiging aan zowel de dockshelter als de vrachtwagen. Overigens bevatten de zijflappen benaderingsstrepen, als oriëntatiepunt voor de chauffeur, die hem helpen recht aan te rijden.

Veelzijdige oplossing

Met zijn standaardafmeting is de dockshelter geschikt voor vrachtwagens met een breedte van 2300 tot 2500 meter en met een hoogte van 3600 tot 4000 meter. Maar er zijn ook andere afmetingen mogelijk. Hetzelfde geldt voor een afwijkende kleur – standaard zwart/wit. Daarnaast zijn er ook opties voor stormbestendigheid.

Tip: vraag ook eens naar onze andere modellen dockshelters, bijvoorbeeld met een hogere isolatiewaarde of nog betere afdichting. Geschikt voor locaties zoals geconditioneerde opslagplaatsen, waar de temperatuur zo constant mogelijk moet zijn.

Benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen?

Bel vrijblijvend naar 033 - 245 89 44 of vul ons contactformulier in via onderstaande button:

Andere interessante producten:

Afstandsbediening

Afstandsbediening

Onze garagedeuren, rolluiken en poorten kunt u handmatig openen. Maar onze deuren, luiken en poorten met motor kunt u in de meeste gevallen met een druk op de knop van afstand openen.

Lees meer
Speedgate

Speedgate

De Alldoorco speedgate kolomaandrijving is een veelgebruikte oplossing in verschillende settings.

Lees meer

Projecten waar we trots op zijn:

Gstar te Amsterdam

Gstar te Amsterdam

Twee Speedgates en één loopdeur. Speedgates met bovengeleiding strak in de gevel verwerkt. Naar buiten open draaiend. Bekijk hier project bij G-Star.

Lees meer
Rabobank Almere

Rabobank Almere

Bij Rabobank Almere hebben we een stijlvolle speedgate geplaatst in combinatie met een vangpaal en meldzuil. Bekijk hier dit project.

Lees meer
Station ‘s-Hertogenbosch

Station ‘s-Hertogenbosch

Op het station van ‘s-Hertogenbosch hebben wij een mooi project gerealiseerd. Klik snel verder om deze twee speedgates, inclusief slagbomen en parkeer management systeem, te zien.

Lees meer
Loading...