fbpx

Laaddock

Met een laaddock kunnen medewerkers uw containers en vrachtwagens vanaf de achterkant met een heftruck of pompwagen legen of vullen. Met een kleinere kans op schade of ongelukken. En dat zonder van de laadklep van de wagen gebruik te hoeven maken.

Mijd risico’s

De laaddock is een van de de meest risicovolle plekken in het magazijn. Zowel binnen als buiten is er voor medewerkers een grotere kans op een ongeval. Daarom is het belangrijk om risico’s te mijden. Dit doet u met een laaddock op maat van Alldoorco. Een betrouwbare laaddock bestaat bijvoorbeeld uit een dock house of dock leveller, waarbij optimaal rekening is gehouden met positie, lengte, helling en diepte.

Dock house

Het flexibele alternatief voor traditionele putsystemen. Het grote voordeel van deze dock houses is dat ze geschikt zijn voor bijna elke situatie en snel te installeren zijn. Ze zijn er met uitschuifbare klep of uitklapbare klep. In standaarduitvoering, extra geïsoleerd, geschakeld of zelf onder een hoek voor een optimale aanrijdroute. Daarbij kunt u ook bij Alldoorco terecht voor extra opties.

Dockleveller

Een dockleveller helpt het hoogteverschil te overbruggen tussen vloer en dock. De meeste liftsystemen worden geïntegreerd in de vloer door middel van een putsysteem, – hiervoor hebben wij ook een groot aantal mogelijkheden – maar er zijn ook andere opties. Al onze systemen beschikken over de geldende veiligheidsnormen en zijn CE-gecertificeerd.

Bij ons kunt u onder meer terecht voor deze systemen:

Mini dock leveller

De oplossing om kleine verschillen in hoogte makkelijk en tegen een scherpe prijs te overbruggen. Deze leveller kan in een put worden geïntegreerd, maar ook tegen de rand van het dock worden geplaatst. De bediening vindt handmatig plaats.

Hydraulische dockleveller met uitklapbare klep

De nieuwste generatie elektro-hydraulische dockleveller met uitklapbare klep. Met slechts een druk op de knop gaat het platform omhoog. Op de hoogste stand klapt de klep uit. Twee hydraulische cilinders met hardverchroomde plunjer en dubbele afdichting bewegen de leveller. De klep heeft een eigen cilinder. Door het uitgekiende ontwerp is er geen risico op vuil tussen de scharnieren. Vraag ons gerust naar alle extra opties.

Hydraulische dockleveller met telescopische schuif

Extra duurzaam en precies. De nieuwste generatie elektro-hydraulische dockleveller met telescopische schuif. Deze leveller plaatst u extra nauwkeurig op de vrachtwagenvloer. Hij is eenvoudig te bedienen met vier knoppen tot de juiste hoogte en in de juiste positie. De schuif blijft uitgeschoven op de vrachtwagenvloer rusten. Deze leveller is extra robuust en betrouwbaar, mede door de twee dekcilinders en nog een aparte schuifcilinder. Ook dit type is in meerdere uitvoeringen en modellen verkrijgbaar.

Bekijk ook onze dockshelters.

Benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen?

Bel vrijblijvend naar 033 - 245 89 44 of vul ons contactformulier in via onderstaande button:

Projecten waar we trots op zijn:

Gstar te Amsterdam

Gstar te Amsterdam

Twee Speedgates en één loopdeur. Speedgates met bovengeleiding strak in de gevel verwerkt. Naar buiten open draaiend. Bekijk hier project bij G-Star.

Lees meer
Rabobank Almere

Rabobank Almere

Bij Rabobank Almere hebben we een stijlvolle speedgate geplaatst in combinatie met een vangpaal en meldzuil. Bekijk hier dit project.

Lees meer
Station ‘s-Hertogenbosch

Station ‘s-Hertogenbosch

Op het station van ‘s-Hertogenbosch hebben wij een mooi project gerealiseerd. Klik snel verder om deze twee speedgates, inclusief slagbomen en parkeer management systeem, te zien.

Lees meer

Kijk ook eens naar:

Dockshelters

Dockshelters

Onze dockshelters bieden optimale bescherming tijdens het laden en lossen. Ze zijn de betrouwbaarste afdichting voor voertuigen in verschillende groottes.

Lees meer
Loading...