fbpx

Garagedeuren

Geef uw huis een stijlvolle uitstraling met de Alldoorco garage roldeuren. De nieuwe maatstaf in hun klasse.

Onze sectionaaldeuren zijn er in meerdere varianten en prijsklassen. Wat ze gemeen hebben? Gepatenteerde veiligheidsoplossingen, geperfectioneerde beslagtechniek en intelligente aandrijfsystemen. Doordat ze omhoog oprollen, nemen ze nauwelijks ruimte in beslag. Ideaal toch?

Hoe mooi onze deuren ook zijn, u wilt niet altijd voor een dichte deur staan.

Bij schade of een storing helpen wij 24/7 u zo snel mogelijk weer verder.

Wat is uw stijl?

Met onze garagedeuren uit de High-Line, Wood-Line, Design-Line of Top-Line gaat u voor een veilige oplossing mét uitstraling. De High-Line garagedeuren bieden de perfecte combinatie van duurzaamheid, functionaliteit en allure. Kies uit drie verschillende structuren en verschillende soorten belijning. De Wood-Line is nauwelijks van echt hout te onderscheiden, maar heeft de levensduur en het onderhoudsgemak van een stalen garagedeur. Als u van uw garagedeur een echte eyecatcher wilt maken, dan is de Design-Line dé oplossing. Deze deuren zijn er van eigentijds en trendy tot natuurlijk en tijdloos. De Top-Line met een een aluminium frame is onderhoudsvrij en ontzettend veelzijdig. Hoe moeten de vlakken eruit zien en wilt u een combinatie met beglazing? Het is allemaal mogelijk.

Onze garagedeuren zijn extra veilig door:

 • Vingerklembeveiliging
  Deze beveiliging zorgt ervoor dat uw handen nooit klem komen te zitten bij het openen of sluiten van de deur.
 • Veerbreukbeveiliging
  Deze beveiliging voorkomt dat de deur ineens sluit wanneer dat niet de bedoeling is. Wel zo veilig!
 • Inbraakbeveiliging
  Inbrekers buiten de deur houden? Kies dan voor afsluitingen met een SKG-keurmerk. Dat is een belangrijk beveiligingsonderdeel van het Politiekeurmerk Veilig Wonen®.
 • Optilbeveiliging
  Wanneer u een garage roldeur neemt met elektrische motor, biedt deze optilbeveiliging. Wanneer iemand de deur met de hand wil openen ontstaat er tegendruk.
 • Onderloop- en obstakelbeveiliging
  Maar wanneer de deur open is en er is tegendruk naar boven, dan zorgt de krachtbegrenzing ervoor dat hij direct weer opent.

Bediening met één druk op de knop

Al onze garagedeuren voeren we standaard uit met Be-linked handzenders. Verkrijgbaar met twee of vier kanalen waaraan u verschillende functies kunt toewijzen: voor de bediening van verschillende deuren, extra aandrijfverlichting of een ventilatiefunctie. U kunt de Be-linked handzenders uitbreiden met een codeschakelaar, binnendrukknop en vingerscanner. Alles om de bediening van uw garagedeur nog makkelijk en veiliger te maken.

Voor welke kleur gaat u?

Onze garagedeuren leveren we in standaard RAL-kleuren. Wilt u de kleur van uw deur liever laten matchen met de kleurstelling van uw woning? Of juist gaan voor meer contrast? Ook geen probleem. We kunnen de garagedeuren van elke RAL-kleur voorzien die u wenst. Als u geen RAL-kleurcode beschikbaar heeft, adviseren we u op basis van een alternatief verfnummer of kleurmonster.

Alldoorco: altijd maatwerk

Onze service is inclusief tekenwerk en montage. Zo weet u zeker dat u een passende garagedeur aanschaft. Beschikt u over een kleine ruimte met weinig bovenruimte? Geen probleem. Wij helpen u aan een goede oplossing. Ook handig: u kunt ook bij ons terecht bij storing en voor service. Zodat uw garagedeur zonder problemen blijft werken.

Benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen?

Bel vrijblijvend naar 033 - 245 89 44 of vul ons contactformulier in via onderstaande button:

Loading...