fbpx

Industriedeuren

Met onze industriedeuren kunt u alle kanten op. Natuurlijk bent u altijd verzekerd van een veilige en betrouwbare oplossing.

De rest vult u bij ons zelf in. Welke uitstraling zoekt u? Hoe isolerend moet het materiaal zijn? Zijn er specifieke eisen aan de afmetingen en het gebruik? Hoe snel moet de deur zijn? En hoe brandwerend moet de deur zijn? Wij adviseren u graag over de beste oplossing.

Maak uw keuze uit één van de categorieën, of neem contact met ons op.

Overheaddeuren

Overheaddeuren

Overheaddeuren -ook wel bekend als roldeuren, magazijndeuren of rolpoorten- bieden een veilige oplossing voor elke locatie.

Lees meer
Roldeuren en-hekken

Roldeuren en-hekken

Laat uw bezoekers veilig binnen op uw parkeerterrein en houdt ongewenst bezoek buiten. Ontdek de betrouwbaarheid van onze TGA 125.

Lees meer
Tourniquetdeur

Tourniquetdeur

Geef uw bedrijfspand een chique uitstraling met een tourniquetdeur van Alldoorco. Veilig, betrouwbaar en gastvrij.

Lees meer
Snelloopdeuren

Snelloopdeuren

Snelloopdeuren voor binnen of buiten. Met de snelloopdeuren van Alldoorco kunt u alle kanten op. Letterlijk, horizontaal en verticaal.

Lees meer
Brandwerende deuren

Brandwerende deuren

Met brandwerende deuren garandeert u de veiligheid van uw medewerkers, dieren of materialen. TNO-getest en gecertificeerd volgens de laatste norm.

Lees meer
Sectionaaldeuren

Sectionaaldeuren

Sectionaaldeuren openen loodrecht naar boven en schuiven langs de rails onder het plafond. Hierdoor blijft er meer ruimte over. Ideaal voor logistieke hallen, magazijnen, bedrijfshallen en koelruimtes.

Lees meer
Roldeuren

Roldeuren

Roldeuren bieden u betrouwbare bescherming tegen vandalisme en inbraak. Bij ons kunt u terecht voor roldeuren in meerdere uitstralingen en voor alle denkbare toepassingen.

Lees meer
Schuifpoorten

Schuifpoorten

De veilige oplossing met een unieke eigen uitstraling. Onze schuifpoorten zijn geschikt voor zowel binnen als buiten en stelt u volledig naar wens samen met extra opties.

Lees meer

Hoe mooi onze deuren ook zijn, u wilt niet altijd voor een dichte deur staan.

Bij schade of een storing helpen wij 24/7 u zo snel mogelijk weer verder.

Typen industriedeuren

Onze industriedeuren zijn er in alle soorten en maten. Uw beste oplossing is afhankelijk van de locatie, het gebruik en natuurlijk de gewenste uitstraling. Ligt de focus op beveiliging tegen inbraak en vandalisme, dan is een rolluik een goede oplossing. Terwijl een brandwerende deur onmisbaar is op locaties waar met brandgevaarlijke of explosieve stoffen wordt gewerkt. Zo kunt u bij Alldoorco terecht voor verschillende typen industriedeuren

Uw werkende oplossing

Wat al onze deuren gemeen hebben? Veiligheid en betrouwbaarheid staan voorop. Sterker nog: ze zijn ervoor gemaakt. Wij ontwerpen en produceren onze deuren namelijk op maat, specifiek naar uw behoefte en locatie. Zo weet u altijd zeker dat een industriedeur uw beste oplossing is en ook de uitstraling volledig aansluit bij uw behoefte. Uiteraard voldoen alle bedrijfsdeuren aan de in CE-NEN-norm gestelde eisen. Daarnaast zijn onze bedrijfsdeuren voorzien van kabelbreuk-, vingerklem-, onderloop- en veerbreukbeveiliging.

Extra service

Ook na de levering en de montage van uw industriedeuren staan we voor u klaar. Het kan altijd voorkomen dat er een storing optreedt. In dat geval staat onze 24/7 storingsservice direct voor u klaar. Wij beseffen dat elke minuut storing vervelend is. En een storing komt altijd op een slecht moment.

De kans op storing en schade verkleinen? Denk dan eens aan onze onderhoudsservice. Hiermee verlengt u de levensduur van de bedrijfsdeur, verkleint u de kans op ongevallen en bent u in de meeste gevallen op de langere termijn voordeliger uit. En nog belangrijker: uw organisatie kan blijven draaien.

Benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen?

Bel vrijblijvend naar 033 - 245 89 44 of vul ons contactformulier in via onderstaande button:

Loading...