fbpx

Overheaddeuren

U bepaalt wie er binnenkomt en wanneer dat gebeurt.

Daarnaast helpen overheaddeuren geluidsoverlast te beperken, het klimaat constant te houden en zijn ze geschikt voor situaties waar voertuigen van verschillende hoogtes moeten kunnen passeren.

Overheaddeuren: de voordelen op een rij

Doordat de overheaddeuren openen en sluiten tot vlak onder het plafond, kan de ruimte rond de deuropening optimaal benut worden. Zo blijft er ruimte over voor verlichting of extra opbergruimte bijvoorbeeld. Daarnaast bieden overheaddeuren uitkomst wanneer producten in een constante temperatuur bewaard moeten blijven. Onze overheaddeuren zijn goed geïsoleerd en hierdoor bestand tegen weer en wind. Dankzij de snelle openings- en sluitingssnelheid is er minder tocht en vallen de energiekosten lager uit.

Voor elke situatie de juiste overheaddeuren

We begrijpen dat een overheaddeur niet alleen goed moet werken, maar er ook goed uit moet zien. Elke locatie heeft zijn eigen uitstraling. Daarom produceren we de overheaddeuren precies zoals u het wilt. Of het nu gaat om de kleur of de vorm van de deur, het besturingssysteem of de locatie van de ramen. Alles is mogelijk. Wij stellen de overheaddeur zelf samen uit verschillende secties van bijvoorbeeld staal of aluminium.

Optimale veiligheid

Met al meer dan 30 jaar ervaring weten wij precies hoe we zorgen voor optimale veiligheid. Alle overheaddeuren voldoen aan de in de CE-NEN-norm gestelde eisen. Daarnaast voorzien we onze overheaddeuren van kabelbreuk-, vingerklem-, onderloop- en veerbreukbeveiliging.

Typen overheaddeuren

Bij Alldoorco heeft u keuze uit verschillende soorten overheaddeuren.

  • Sectionale overheaddeuren: deze overheaddeuren schuiven onder het dak. Verkrijgbaar met ramen of panelen.
  • Sectionale overheaddeuren van glas: deze overheaddeuren zijn perfect voor situaties waar veel lichtinval is vereist.
  • Sectionale geïsoleerde overheaddeuren: met extra dikke panelen zorgen deze overheaddeuren voor extra isolatie.

Heeft u juist veel of weinig bovenruimte onder uw dak? Geen probleem. Wij leveren diverse inbouwsystemen. Denk aan het Normaal systeem, Laag systeem, Hoog systeem, Verticaal systeem en Daklijnvolgend systeem.

Benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen?

Bel vrijblijvend naar 033 - 245 89 44 of vul ons contactformulier in via onderstaande button:

Andere interessante producten

Dockshelters

Dockshelters

Onze dockshelters bieden optimale bescherming tijdens het laden en lossen. Ze zijn de betrouwbaarste afdichting voor voertuigen in verschillende groottes.

Lees meer
Speedgate

Speedgate

De Alldoorco speedgate kolomaandrijving is een veelgebruikte oplossing in verschillende settings.

Lees meer

Projecten waar we trots op zijn:

Rabobank Almere

Rabobank Almere

Bij Rabobank Almere hebben we een stijlvolle speedgate geplaatst in combinatie met een vangpaal en meldzuil. Bekijk hier dit project.

Lees meer
Station ‘s-Hertogenbosch

Station ‘s-Hertogenbosch

Op het station van ‘s-Hertogenbosch hebben wij een mooi project gerealiseerd. Klik snel verder om deze twee speedgates, inclusief slagbomen en parkeer management systeem, te zien.

Lees meer
Loading...