fbpx

Roldeuren

Roldeuren bieden u betrouwbare bescherming tegen vandalisme en inbraak. Of zoekt u een deursysteem dat extra geluids- en warmte-isolerend werkt?

Bij ons kunt u terecht voor roldeuren in meerdere uitstralingen en voor alle denkbare toepassingen. Om welke locatie het ook gaat: van winkelpassage, etalage, parkeergarage tot bedrijfsruimte.

Afgestemd op uw praktijk

Roldeuren zijn maatwerk. Voor welk type u het beste kunt gaan, is volledig afhankelijk van uw wensen, behoeften en locatie. Daarom kunt u bij ons terecht voor het hele traject: van advies, ontwerp tot montage. De meeste van onze roldeuren zijn standaard voorzien van een elektrische aandrijving, afrolbeveiliging, geleider, aluminium onderlijst en draaischakelaar. Wilt u een snellere open- en sluittijd? Of een net wat luxere uitstraling? Met extra opties stelt u uw deursysteem volledig samen naar uw behoefte. Denk aan extra (krachtige) motoren, afschermkappen tot kleurcoating en – afhankelijke van het type roldeur – alternatieve materialen.

Onze elektrische roldeuren en rolluiken:

Beveiligingsroldeuren

Deze beveiligingsroldeursystemen zijn hét middel tegen vandalisme en inbraak. Het mooie: ze zijn er in alle soorten en maten. Deze roldeursystemen zijn bijvoorbeeld verkrijgbaar met een geheel gesloten of semi transparante uitstraling. U kunt ook gaan voor een aluminium uitvoering.

Geïsoleerde roldeuren

Zoekt u een deursysteem voor uw koelruimte of een andere ruimte waar de temperatuur constant moet zijn? Of zoekt u een oplossing die geluidsisolerend werkt? We hebben meerdere typen geïsoleerde roldeuren. Zoals de Thermorol met een geluidsisolatie van Rw (C;Ctr) = 21 (-1;-2)dB en thermische isolatie van Up [W/ (m2K)] 4,46. Ze zijn ook verkrijgbaar in windklasse 2 tot 4 volgens de norm EN13241-1.

Beveiligingsrolhekken

Een beveiligingsrolhek werkt inbraakvertragend en biedt tegelijkertijd maximaal doorzicht. We leveren ze tot een maximale breedte van 9.000 mm per stuk.

NDS

De NDS is een staal robuust rolhek in honingraatvorm dat ideaal is voor intensief gebruik. Niet voor niets zien we deze rolhekken vaak terug in bijvoorbeeld parkeergarages en winkels. Ze zijn leverbaar tot een maximale breedte van 22.000 mm.

N11 Vision

De krachtpatser onder de beveiligingsrolluiken. Dit type is volledig gesloten en bevat een polycarbonaat veiligheidspantser. De panelen zijn hierdoor vrijwel onbreekbaar, glashelder en vlam dovend. Een rubberen stootband aan de onderkant helpt schade te voorkomen. Combineer de betrouwbaarheid met een doorzicht is van 85 procent, en u heeft een uitstekende afsluiting voor de buitenkant van uw pand.

Benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen?

Bel vrijblijvend naar 033 - 245 89 44 of vul ons contactformulier in via onderstaande button:

Kijk ook eens naar:

Dockshelters

Dockshelters

Onze dockshelters bieden optimale bescherming tijdens het laden en lossen. Ze zijn de betrouwbaarste afdichting voor voertuigen in verschillende groottes.

Lees meer
Dock Equipment

Dock Equipment

Ons assortiment dock equipment biedt betrouwbare laad- en lossystemen voor alle denkbare locaties en elke praktijk.

Lees meer

Hoe mooi onze deuren ook zijn, u wilt niet altijd voor een dichte deur staan.

Bij schade of een storing helpen wij 24/7 u zo snel mogelijk weer verder.

Projecten waar we trots op zijn:

Gstar te Amsterdam

Gstar te Amsterdam

Twee Speedgates en één loopdeur. Speedgates met bovengeleiding strak in de gevel verwerkt. Naar buiten open draaiend. Bekijk hier project bij G-Star.

Lees meer
Station ‘s-Hertogenbosch

Station ‘s-Hertogenbosch

Op het station van ‘s-Hertogenbosch hebben wij een mooi project gerealiseerd. Klik snel verder om deze twee speedgates, inclusief slagbomen en parkeer management systeem, te zien.

Lees meer
Loading...