fbpx

Roldeuren en -hekken

Laat uw bezoekers veilig binnen op uw parkeerterrein en houd ongewenst bezoek buiten. Ontdek de betrouwbaarheid van onze TGA 125. Deze elektrisch bediende roldeur is specifiek ontwikkeld voor parkeergarages die intensief gebruikt worden. Waarom een deurautomaat?

Veilige roldeuren

Met de TGA 125 bent u verzekerd van een robuuste en veilige toegang. De elektrisch bediende roldeur bestaat uit enkelwandige 2,8 mm dikke aluminium lamellen met verzwaarde kraal-oog profielen en gemonteerde rubbers. Daarnaast heeft u de keuze tussen dichte lamellen, stanzingen van 125x60mm of een combinatie van beide. Voor extra veiligheid is de roldeur voorzien van onderloopbeveiliging, fotocelbeveiliging, intrekbeveiliging, optilbeveiliging en afrolbeveiliging.

Betrouwbare toegang

Bezoekers hoeven niet lang te wachten: de deur opent en sluit namelijk snel. De installatie is geheel geruisarm. Voor toegang voor niet gemotoriseerd verkeer kunt u de deur aanvullen met een loopdeur (handbediend of met elektrische deurdranger). En voor extra veiligheid kunt u vaste panelen met hetzelfde pantser laten plaatsen.

Handig van afstand

U wilt de deur van afstand openen? De TGA 125 is te koppelen aan alle mogelijke toegangscontrolesystemen. Ook aan Gate Control, de telemetrie-oplossing van Alldoorco. Hiermee beheert u realtime de status van uw roldeur, vanaf computer, telefoon of tablet. Wanneer er storing optreedt, ontvangt u direct een melding. Zo blijft uw deur nooit lang open of dicht. Zo nodig sturen wij direct een monteur langs. En doordat het systeem de historie bijhoudt, is het gemakkelijker een onderhoudscontract op maat samen te stellen. Zodat u nooit te veel betaalt.

Extra service van Alldoorco

Onze service is inclusief tekenwerk en montage. Zodat u zeker weet dat uw elektrische roldeur voor uw parkeergarage de ideale oplossing is. Qua werking, maatvoering, maar vooral ook qua uitstraling. Bij ons heeft u de keuze uit een gepoedercoate en geanodiseerde afwerking, en uit meerdere RAL-kleuren. Vragen? We geven u graag advies op maat.

Benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen?

Bel vrijblijvend naar 033 - 245 89 44 of vul ons contactformulier in via onderstaande button:

Andere interessante producten

Dock Equipment

Dock Equipment

Ons assortiment dock equipment biedt betrouwbare laad- en lossystemen voor alle denkbare locaties en elke praktijk.

Lees meer
Sectionaaldeuren

Sectionaaldeuren

Sectionaaldeuren openen loodrecht naar boven en schuiven langs de rails onder het plafond. Hierdoor blijft er meer ruimte over. Ideaal voor logistieke hallen, magazijnen, bedrijfshallen en koelruimtes.

Lees meer

Projecten waar we trots op zijn:

Rabobank Almere

Rabobank Almere

Bij Rabobank Almere hebben we een stijlvolle speedgate geplaatst in combinatie met een vangpaal en meldzuil. Bekijk hier dit project.

Lees meer
Loading...