fbpx

Sectionaaldeuren

Sectionaaldeuren openen loodrecht naar boven en schuiven langs de rails onder het plafond. Hierdoor blijft er meer ruimte over, blijft de volledige doorrijruimte vrij en kunnen voertuigen strak voor of tegen de deur parkeren. Ideaal voor logistieke hallen, magazijnen, bedrijfshallen en koelruimtes.

Sectionaaldeuren: wat de voordelen zijn

De voordelen van sectionaaldeuren zijn eindeloos. Bijvoorbeeld in een koeling of magazijn voor voedingswaren, waar temperatuurbeheersing een grote rol speelt. Deze deuren zijn namelijk goed geïsoleerd en bestand tegen weer en wind. Daarnaast hebben sectionaaldeuren een snelle openings- en sluitingssnelheid. Ze rollen vrijwel geluidloos omhoog en omlaag door de modernste constructies. Met een handig aandrijvingssysteem zijn ze ook van afstand te openen en sluiten. Dankzij de soepele bediening zijn deze deuren enorm praktisch voor elke locatie.

Tip: wilt u meer lichtinval in uw magazijn of garage? Ga dan voor een sectionaaldeur met beglazing. Zo is uw ruimte beschut, maar is er volop ruimte voor natuurlijke lichtinval.

Voor elke situatie geschikte sectionaaldeuren

Bij Alldoorco kunt u terecht voor volledig maatwerk. Of het nu gaat om een deuropening die rechthoekig of afgeschuind is, of een met rondboog of met segmentboog. Wij leveren de juiste sectionaaldeur. Met keuze uit verschillende afmetingen, afwerkingen, kleuren en soorten panelen zijn de mogelijkheden eindeloos.

Wij pakken het hele traject voor u op: van ontwerp tot engineering, en vervolgens zelfs onderhoud op maat. Als er tussendoor toch problemen zijn, staan onze monteurs voor u klaar om snel service te verlenen. Zo bent u verzekerd van een veilige oplossing met uitstraling die vooral betrouwbaar is.

Voldoen aan de hoogste veiligheidseisen en -normen

Onze sectionaaldeuren voldoen aan de vereiste veiligheidseisen- en normen, vastgesteld in de CE-NEN-norm. Door middel van duurtesten verbeteren wij constant de kwaliteit van onze sectionaaldeuren en de technische oplossingen. Daarnaast voorzien we onze deuren van kabelbreuk-, vingerklem-, onderloop- en veerbreukbeveiliging.

Benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen?

Bel vrijblijvend naar 033 - 245 89 44 of vul ons contactformulier in via onderstaande button:

Kijk ook eens naar:

Garagedeuren

Geef uw locatie een stijlvolle uitstraling met de Alldoorco garagedeuren. Onze garagedeuren zijn er in meerdere varianten en prijsklassen.

Lees meer
Speedgate

Speedgate

De Alldoorco speedgate kolomaandrijving is een veelgebruikte oplossing in verschillende settings.

Lees meer
Dock Equipment

Dock Equipment

Ons assortiment dock equipment biedt betrouwbare laad- en lossystemen voor alle denkbare locaties en elke praktijk.

Lees meer

Projecten waar we trots op zijn:

Gstar te Amsterdam

Gstar te Amsterdam

Twee Speedgates en één loopdeur. Speedgates met bovengeleiding strak in de gevel verwerkt. Naar buiten open draaiend. Bekijk hier project bij G-Star.

Lees meer
Rabobank Almere

Rabobank Almere

Bij Rabobank Almere hebben we een stijlvolle speedgate geplaatst in combinatie met een vangpaal en meldzuil. Bekijk hier dit project.

Lees meer
Loading...