fbpx

Veiligheidsdeurbeslag

Een goede deur is een deur die soepel opent en sluit. Dat kan alleen met het juiste veiligheidsdeurbeslag.

Wij helpen u bepalen wie er binnenkomt en wie er buiten blijft.

Maak uw keuze uit één van de categorieën, of neem contact met ons op.

Deurslot met code

Deurslot met code

Specifieke ruimtes afsluiten voor onbevoegden? Of slechts een beperkt aantal bevoegden toegang geven tot uw bedrijfspand of kantoor? Dan is een deurslot met code dé veilige en betrouwbare oplossing.

Lees meer
Deurautomaat

Deurautomaat

De deurautomaten van Alldoorco bieden voor elke situatie een veilige en betrouwebare oplossing. Voor zowel enkele als dubbele deuren voor binnen en buiten.

Lees meer

De voordelen van veiligheidsdeurbeslag

Veiligheidsdeurbeslag is met name geschikt voor buitendeuren, maar ook voor extra beveiligde ruimtes binnen. Denk aan een ruimte met waardevolle spullen of gevaarlijke stoffen. Met een veiligheidsdeurbeslag is de deur van een kant gemakkelijk met een deurklink te openen. Maar om deze vanaf de andere kant te openen, is een sleutel of ander toegangsmiddel nodig. Veiligheidsbeslag heeft namelijk een dik massief schild aan de buitenkant. Wanneer de schroeven ook zijn weggewerkt, wordt het voor inbrekers erg lastig het beslag los te schroeven. Voor optimale beveiliging, is er veiligheidsdeurbeslag met kerntrekbeveiliging. Dit voorkomt dat inbrekers de cilinder uit het beslag kunnen trekken.

Vertrouwen op kwaliteit

Alldoorco biedt veiligheidsdeurbeslag in alle soorten en maten, maar altijd een betrouwbare oplossing. Als onze producten voldoen aan de geldende veiligheidsnormen en zijn minimaal SKG-gecertificeerd. Dit betekent dat ze vallen onder het Politiekeurmerk Veilig Wonen®.

Voor extra veiligheid

Extra comfort en veiligheid? U kunt ook bij ons terecht voor een deurautomaat en deurslot met code. Zodat u nog meer controle heeft op wie er door de deur gaat en wie niet. We adviseren u graag over de beste oplossing voor uw situatie. Onze service is inclusief tekenwerk en montage, zodat u altijd zeker bent van uw beste oplossing. Of heeft u al een veiligheidsdeurbeslag, maar zijn er problemen? Onze service-afdeling heeft kennis van alle merken en modellen en staat vierentwintig uur per dag en zeven dagen in de week voor u klaar om problemen snel te verhelpen.

Meer weten? Vraag het ons!

Benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen?

Bel vrijblijvend naar 033 - 245 89 44 of vul ons contactformulier in via onderstaande button:

Extra service

Zelfs de beste bedrijfsdeur hapert helaas wel eens. Mocht u last hebben van storing, dan staat onze 24/7 storingsservice direct voor u klaar. Zodat de werkprocessen zo min mogelijk vertraging oplopen. Want een storing komt altijd op een slecht moment. Daarnaast kunt u bij Alldoorco terecht voor regelmatig onderhoud. Hiermee verlengt u de levensduur van de bedrijfsdeur, bent u op de langere termijn voordeliger uit en neemt de kans op storing en aanrijdschade af. Zo bent u altijd zeker van een goede werking.

Loading...