Voor enkele of dubbele deuren en binnen of buiten. Alldoorco’s deurautomaten bieden voor elke situatie een veilige en betrouwbare oplossing. Door onze hoge kwaliteitsstandaard blijft het systeem ook bij intensief gebruik vlekkeloos werken.

Waarom een deurautomaat?

Het hydraulische systeem zorgt er in combinatie met een glijarm voor dat de deur na opening weer soepel sluit. Om ongewenste indringers buiten te houden of om tocht te voorkomen. Dit is niet alleen aangenamer voor uw medewerkers, maar bespaart ook op de energierekening. Overigens zorgt het systeem ervoor dat de deur niet met een klap dicht slaat. Maar in een geleidelijke beweging. Wel zo veilig om bijvoorbeeld botsingen te voorkomen.  

Deurautomaat op maat

Onze service is altijd inclusief tekenwerk en montage. Niet voor niets. Voor welke deurautomaat en welke instelling u het beste kunt gaan, is namelijk volledig afhankelijk van uw situatie. Hoe zwaar is de deur bijvoorbeeld? Hoe vaak gaat hij open en dicht? Gaat het om een binnen- of buitendeur? Moet hij naar binnen of naar buiten openen? En hoe snel moet hij sluiten? We helpen u aan de oplossing die het beste bij u past. Al onze deurautomaten voldoen aan de geldende veiligheidsnormen.

Typisch Alldoorco

Naast deurautomaten, helpen we u graag aan nog meer veiligheid met allerhande bedrijfsdeuren en rolluiken. Door onze jarenlange en brede ervaring, kunnen we altijd advies op maat geven. Daarnaast staan wij 24/7 voor u klaar met onze storingsservice - mocht de deur een keertje haperen - en kunt u bij ons terecht voor onderhoud service. Zo weet u zeker dat uw deurautomaat zonder problemen blijft werken en altijd doet wat hij moet doen. Wat uw wens ook is, wij staan voor u klaar!

  • Meer dan 30 jaar ervaring
  • Merk onafhankelijk
  • Snel kunnen schakelen

Deze pagina delen