Specifieke ruimtes afsluiten voor onbevoegden? Of slechts een beperkt aantal bevoegden toegang geven tot uw bedrijfspand of kantoor? Dan is een deurslot met code dé veilige en betrouwbare oplossing.

De veilige oplossing

Het grote voordeel van een deurslot met code is natuurlijk dat u, een pandhuurder of medewerker een ruimte kunt afsluiten en openen, zonder dat hiervoor een sleutel of sleutelkaart nodig is. Alleen degenen die de beveiligingscode kennen hebben toegang. Deze code kunt u zelf bepalen. Afhankelijk van hoe mensen met deze code omgaan, kan dit slot hierdoor in de praktijk een stuk veiliger zijn. Sleutels zijn immers relatief gemakkelijk te kopiëren of zijn te verliezen.

Betrouwbaar deurslot met code

Een slot moet natuurlijk in de eerste plaats veilig zijn, maar vooral ook betrouwbaar. Want als u de deur wilt openen, moet hij open gaan. Daarom zijn al onze deursloten met code uitvoerig getest. Vanzelfsprekend voldoen Alldoorco’s deursloten aan de geldende veiligheidsnormen. Zo zijn de sloten met code SKG-gecertificeerd, waarmee ze vallen onder het Politiekeurmerk Veilig Wonen®.

Onze deursloten zijn er in alle soorten en maten. Tip: vraag ons ook naar elektronische oplossingen die u van afstand met een code kunt openen.

De zekerheid van Alldoorco

Bij Alldoorco kunt u terecht voor het hele proces: van advies, ontwerp en productie via montage en after sales tot en met 24/7 service en onderhoud (zodat uw producten extra lang blijven werken). En ook voor meer producten dan alleen een deurslot met code. Denk aan deurautomaten en elektrische deurdrangers, maar ook aan robuuste en veilige deuren, rolluiken en hekken in alle soorten en maten. Vraag ons dus gerust naar een veilige en betrouwbare totaaloplossing, waarbij u volledig de controle behoudt.  

Meer weten? Neem contact met ons op! 

  • Meer dan 30 jaar ervaring
  • Merk onafhankelijk
  • Snel kunnen schakelen

Deze pagina delen