Geef uw bedrijfspand een chique uitstraling met een tourniquetdeur van Alldoorco. Veilig, betrouwbaar en gastvrij. Onze tourniquetdeuren draaien op hoog niveau, of juist niet. Dat is dan omdat de deur soms ook gewoon gesloten moet blijven.

Laat hem maar draaien

U ontvangt veel bezoekers? Dan wilt u zeker weten dat ze zonder problemen uw pand kunnen betreden. Aan de andere kant wilt u ongewenst bezoek buiten houden. Bij onze tourniquetdeuren snijdt het mes aan twee kanten: veiligheid en betrouwbaarheid staan voorop. Wij ontwerpen en produceren onze deuren namelijk op maat, specifiek naar uw behoefte en locatie. Zo weet u altijd zeker dat een tourniquetdeur voor uw locatie de beste oplossing is en de uitstraling volledig aansluit bij uw behoefte. Uiteraard voldoen alle bedrijfsdeuren aan de in CE-NEN-norm gestelde eisen.

Nog een voordeel van onze tourniquetdeur

Onze tourniquetdeuren bieden naast uitstraling en beveiliging nog meer voordelen. Zo houden ze binnen- en buitenklimaat klimaat gescheiden. Dit ziet u natuurlijk terug op de energierekening, met name in de koudere maanden.

Extra opties

Onze tourniquetdeuren zijn verkrijgbaar met twee of drie vleugels. Daarnaast zijn ze te voorzien van extra inbraakwerende opties. We adviseren u graag over de beste oplossing voor uw locatie.  

24/7 service + onderhoud

Na de levering en montage van uw tourniquetdeur staan we ook voor u klaar. Bij hapering staan onze monteurs van de storingsdienst vierentwintig uur per dag en zeven dagen in de week voor u klaar om het probleem direct te verhelpen. U wilt uw bezoekers immers wel kunnen blijven ontvangen. Bovendien geldt: elke minuut stilstand kan geld kosten.

Om zeker te weten dat uw deur goed blijft werken, adviseren we hem op regelmatige basis te onderhouden. Hiermee neemt de kans op storing af en gaat de deur ook nog eens langer mee. Zodat niet alleen de deur, maar ook uw organisatie vlekkeloos blijft draaien.  

Contact

Afspraak maken?

Bel direct
033-2458944

  • Meer dan 30 jaar ervaring
  • Merk onafhankelijk
  • Snel kunnen schakelen

Deze pagina delen