Een goede deur is een deur die soepel opent en sluit. Dat kan alleen met het juiste veiligheidsdeurbeslag. Wij helpen u bepalen wie er binnenkomt en wie er buiten blijft.

Contact

Afspraak maken?

Bel direct
033-2458944

Deurslot met code
Specifieke ruimtes afsluiten voor onbevoegden? Of slechts een beperkt aantal bevoegden toegang geven tot uw bedrijfspand of kantoor? Dan is een deurslot met code dé veilige en betrouwbare oplossing.
Deurautomaat
Voor enkele of dubbele deuren en binnen of buiten. Alldoorco’s deurautomaten bieden voor elke situatie een veilige en betrouwbare oplossing. Door onze hoge kwaliteitsstandaard blijft het systeem ook bij intensief gebruik vlekkeloos werken.

De voordelen van veiligheidsdeurbeslag

Veiligheidsdeurbeslag is met name geschikt voor buitendeuren, maar ook voor extra beveiligde ruimtes binnen. Denk aan een ruimte met waardevolle spullen of gevaarlijke stoffen. Met een veiligheidsdeurbeslag is de deur van een kant gemakkelijk met een deurklink te openen. Maar om deze vanaf de andere kant te openen, is een sleutel of ander toegangsmiddel nodig. Veiligheidsbeslag heeft namelijk een dik massief schild aan de buitenkant. Wanneer de schroeven ook zijn weggewerkt, wordt het voor inbrekers erg lastig het beslag los te schroeven. Voor optimale beveiliging, is er veiligheidsdeurbeslag met kerntrekbeveiliging. Dit voorkomt dat inbrekers de cilinder uit het beslag kunnen trekken.

Vertrouwen op kwaliteit

Alldoorco biedt veiligheidsdeurbeslag in alle soorten en maten, maar altijd een betrouwbare oplossing. Als onze producten voldoen aan de geldende veiligheidsnormen en zijn minimaal SKG-gecertificeerd. Dit betekent dat ze vallen onder het Politiekeurmerk Veilig Wonen®.

Voor extra veiligheid

Extra comfort en veiligheid? U kunt ook bij ons terecht voor een deurautomaat en deurslot met code. Zodat u nog meer controle heeft op wie er door de deur gaat en wie niet. We adviseren u graag over de beste oplossing voor uw situatie. Onze service is inclusief tekenwerk en montage, zodat u altijd zeker bent van uw beste oplossing. Of heeft u al een veiligheidsdeurbeslag, maar zijn er problemen? Onze service-afdeling heeft kennis van alle merken en modellen en staat vierentwintig uur per dag en zeven dagen in de week voor u klaar om problemen snel te verhelpen.  

Meer weten? Vraag het ons!

  • Meer dan 30 jaar ervaring
  • Merk onafhankelijk
  • Snel kunnen schakelen

Benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen?

Bel ons vrijblijvend: 033 - 245 89 44