Met onze industriedeuren kunt u alle kanten op. Natuurlijk bent u altijd verzekerd van een veilige en betrouwbare oplossing.

De rest vult u bij ons zelf in. Welke uitstraling zoekt u? Hoe isolerend moet het materiaal zijn? Zijn er specifieke eisen aan de afmetingen en het gebruik? Hoe snel moet de deur zijn? En hoe brandwerend moet de deur zijn? Wij adviseren u graag over de beste oplossing.

Contact

Afspraak maken?

Bel direct
033-2458944

Overheaddeuren

Overheaddeuren - ook wel bekend als roldeuren, magazijndeuren of rolpoorten - bieden een veilige oplossing voor elke locatie.

Roldeuren en -hekken

Laat uw bezoekers veilig binnen op uw parkeerterrein en houdt ongewenst bezoek buiten. Ontdek de betrouwbaarheid van onze TGA 125.

Tourniquetdeur

Geef uw bedrijfspand een chique uitstraling met een tourniquetdeur van Alldoorco. Veilig, betrouwbaar en gastvrij.

Snelloopdeuren

Snelloopdeuren voor binnen of buiten. Met de snelloopdeuren van Alldoorco kunt u alle kanten op. Letterlijk, horizontaal en verticaal.

Brandwerende deuren

Werkt uw bedrijf of organisatie met gevaarlijke stoffen? Dat doet u met de brandwerende deuren van Alldoorco. 

Sectionaaldeuren

Sectionaaldeuren openen loodrecht naar boven en schuiven langs de rails onder het plafond. Hierdoor blijft er meer ruimte over. Ideaal voor logistieke hallen, magazijnen, bedrijfshallen en koelruimtes.

Roldeuren

Roldeuren bieden u betrouwbare bescherming tegen vandalisme en inbraak. Bij ons kunt u terecht voor roldeuren in meerdere uitstralingen en voor alle denkbare toepassingen.

Schuifpoorten

De veilige oplossing met een unieke eigen uitstraling. Onze schuifpoorten zijn geschikt voor zowel binnen als buiten en stelt u volledig naar wens samen met extra opties.

Typen industriedeuren

Onze industriedeuren zijn er in alle soorten en maten. Uw beste oplossing is afhankelijk van de locatie, het gebruik en natuurlijk de gewenste uitstraling. Ligt de focus op beveiliging tegen inbraak en vandalisme, dan is een rolluik een goede oplossing. Terwijl een brandwerende deur onmisbaar is op locaties waar met brandgevaarlijke of explosieve stoffen wordt gewerkt. Zo kunt u bij Alldoorco terecht voor verschillende typen industriedeuren:

Uw werkende oplossing

Wat al onze deuren gemeen hebben? Veiligheid en betrouwbaarheid staan voorop. Sterker nog: ze zijn ervoor gemaakt. Wij ontwerpen en produceren onze deuren namelijk op maat, specifiek naar uw behoefte en locatie. Zo weet u altijd zeker dat een industriedeur uw beste oplossing is en ook de uitstraling volledig aansluit bij uw behoefte. Uiteraard voldoen alle bedrijfsdeuren aan de in CE-NEN-norm gestelde eisen. Daarnaast zijn onze bedrijfsdeuren voorzien van kabelbreuk-, vingerklem-, onderloop- en veerbreukbeveiliging.

Extra service

Ook na de levering en de montage van uw industriedeuren staan we voor u klaar. Het kan altijd voorkomen dat er een storing optreedt. In dat geval staat onze 24/7 storingsservice direct voor u klaar. Wij beseffen dat elke minuut storing vervelend is. En een storing komt altijd op een slecht moment.

De kans op storing en schade verkleinen? Denk dan eens aan onze onderhoudsservice. Hiermee verlengt u de levensduur van de bedrijfsdeur, verkleint u de kans op ongevallen en bent u in de meeste gevallen op de langere termijn voordeliger uit. En nog belangrijker: uw organisatie kan blijven draaien.

 

  • Meer dan 30 jaar ervaring
  • Merk onafhankelijk
  • Snel kunnen schakelen

Benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen?

Bel ons vrijblijvend: 033 - 245 89 44