Koninklijke Van der Most uit Heerde is één van Nederlands grootste grafische producenten. Pallets vol enveloppen die met automatische heftrucks geordend worden in de distributiehal, lopende banden die flyers van de ene naar de andere ruimte brengen en vrachtwagens die de hele dag door laden en lossen in hun docks. De deursystemen bij Van der Most rollen continu open en dicht en moeten daarom aan strenge kwaliteitseisen voldoen. Precies waarom Van der Most bij ons uitkwam. 

Van briefpapier en enveloppen tot certificaten en diploma’s. Dagelijks vertrekken er honderd pallets vol. Via laaddocks, speedgates, overheaddeuren en loopdeuren. “Door de jaren installeerde Alldoorco zo’n 36 deuren in ons pand. Ik weet niet anders dan dat we deuren van Alldoorco hebben,” vertelt Wicher Wichers, die al twintig jaar bij Van der Most werkzaam is. 

klantcase-van-der-most-alldoorco-1.jpg

Service op een eigen manier

Dat Koninklijke Van der Most voor ons koos was niet alleen vanwege de hoge kwaliteit deursystemen, maar ook vanwege de service. “Alldoorco biedt een zeer prettige manier van service. We hebben met hen een onderhoudscontract dat snelle levering garandeert. 24 uur per dag, 7 dagen per week. Of we ze nu overdag of ‘s nachts bellen, ze staan altijd tot onze beschikking. Fijn is ook dat ze niet alleen hun eigen systemen, maar ook die van andere merken repareren.” 

Korte lijnen is een must

“Een tijdje geleden hadden we schade aan één van onze deuren. Alldoorco adviseerde ons heel eerlijk te kiezen voor een nieuwe deur, omdat repareren veel duurder was. We bestelden een nieuwe deur en in zeer korte tijd hing deze op zijn plek. Dit snelle schakelen is echt een must voor onze bedrijfsvoering. Een defecte deur is desastreus voor de deadlines waar we elke dag mee werken. Gelukkig kunnen we altijd bellen en weten we dat we er daarna niet nog zelf achteraan hoeven.”

“Alldoorco schakelt snel. Dat is echt een must voor onze bedrijfsvoering.” 

klantcase-van-der-most-alldoorco-2.jpg

Stapje harder is vanzelfsprekend

Wichers benadrukt dat alle leveranciers van deuren aan onderhoud doen, maar dat de vorm per leverancier verschilt. “Uit ervaring weten we dat niet alle leveranciers een stapje harder zetten voor hun klant én het zeker niet zien als een vanzelfsprekendheid. Alldoorco wel. Zij weten hoe afhankelijk wij zijn van hun deursystemen.”

Zo hadden we eens een deur die bij levering al schade had. Alldoorco nam de beschadigde panelen meteen weer mee en beloofde nieuwe panelen te leveren. Toen ik belde over het hoe en wat, vertelden ze mij dat de panelen al in productie waren. Zo hoort het, maar toch was ik verbaasd over hun snelle oplossing. Daar kunnen andere leveranciers nog van leren!” 

  • Meer dan 30 jaar ervaring
  • Merk onafhankelijk
  • Snel kunnen schakelen

Deze pagina delen