fbpx

Over ons

Over Alldoorco

Alldoorco ontwerpt, produceert, levert en monteert deursystemen, bedrijfsdeuren, parkeersystemen. En nog veel meer. Voor de zakelijke markt, maar ook voor de particuliere markt, woning- en utiliteitsbouw. Omdat we ruim 35 jaar specialist zijn in deursystemen, weten we precies hoe we u de beste kwaliteit en service bieden. We combineren onze jarenlange ervaring met kennis van de nieuwste technieken. Ongeacht uw vraag of merk.

We zijn een zelfstandig familiebedrijf in Nijkerk. Er is weinig verloop waardoor we goed op elkaar ingespeeld zijn. Dankzij de korte lijnen tussen onze medewerkers kunnen we snel schakelen. Hierdoor zijn we flexibel. Wat dit voor u betekent? Korte levertijden, snelle service en veilige producten van de beste kwaliteit.

Wat we doen

Met onze innovatieve deursystemen verzekeren wij u niet alleen van gemak, maar ook van veiligheid en zekerheid. Of het nu gaat om appartementencomplexen en parkeergarages of bedrijfspanden. We denken van begin tot eind met u mee. En hebben alle benodigdheden en specialisten in huis om u te voorzien van een oplossing op maat.

Ons kwaliteitsbeleid

We geven u een eerlijk advies. Uw wensen en eisen staan centraal bij elke stap in het traject. We bespreken samen uw situatie en welke oplossing hier het beste bij past bij uw wensen, uw budget en de locatie. Daarnaast zorgen we ervoor dat elk product voldoet aan de technische eisen en veiligheidseisen. Samen streven we continu naar een duurzame oplossing voor uw situatie. En dat voor een scherpe prijs.

Onderhoud

Met regelmatig onderhoud verkleinen we de kans op een storing en verlengen we de levensduur van het product. Daarnaast is periodiek onderhoud een vereiste met het oog op veiligheid en garantie. Met onze onderhoudscontracten op maat bent u verzekerd van vakkundig onderhoud. Benieuwd welk contract het beste bij u past?

24/7 service

Bij schade of storing wilt u het liefst zo snel mogelijk geholpen worden. Dat snappen we bij Alldoorco maar al te goed. Daarom staan we met onze service ook echt 24 uur per dag, 7 dagen per week voor u klaar. Overdag, midden in de nacht of zelfs in het weekend. We bieden landelijke dekking en zijn daardoor snel ter plaatse. Onze monteurs zijn breed georiënteerde opgeleid en hebben kennis van alle merken en type deuren. Geen uitdaging is ons te groot.

Wie is Alldoorco?

Kijk onze video!

1:56 sec.

Alldoorco

Tabaksplanter 2
3861 SH Nijkerk

Tel: +31 (0)33 – 245 89 44
info@alldoorco.nl

Alldoorco Service & Onderhoud B.V.

K.v.K. 32153617

Alldoorco Bedrijfsdeuren B.V.

Kv.K. 08020030

Openingstijden Showroom

Ma t/m vrij 08:30 tot 17:00 uur
Zaterdag en ’s avonds op afspraak

Benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen?

Bel vrijblijvend naar 033 - 245 89 44 of vul ons contactformulier in via onderstaande button:

Hoe mooi onze deuren ook zijn, u wilt niet altijd voor een dichte deur staan.

Bij schade of een storing helpen wij 24/7 u zo snel mogelijk weer verder.

Loading...