fbpx

Parkeersystemen

Of het nu gaat om een commerciële parkeergarage, een parkeergarage voor een appartementencomplex of een garage voor uw bedrijf of kantoor.

Alldoorco heeft alle parkeersystemen in huis voor een veilige, robuuste en betrouwbare toegangsregeling. Zodat niet iedereen zomaar naar binnen kan. Of liever gezegd: zodat u bepaalt wie er toegang heeft en op welke manier.

Maak uw keuze uit één van de categorieën, of neem contact met ons op.

Speedgate

Speedgate

De Alldoorco speedgate kolomaandrijving is een veelgebruikte oplossing in verschillende settings.

Lees meer
Toegangssystemen

Toegangssystemen

Van slagbomen, roldeuren tot speedgates; wij hebben alles in huis voor een optimale toegangsverlening en-beveiliging.

Lees meer

Deuren en poorten

Van onze razendsnelle speedgates tot robuuste schuifhekken en elektrische roldeuren die zonder probleem blijven openen en sluiten. Onze deuren en poorten zijn extra stevig, openen en sluiten betrouwbaar en leveren we op maat. Daarnaast heeft u de keuze uit meerdere opties zoals een loopdeur, extra panelen en verschillende typen afwerkingen.

Toegangssystemen

Met Alldoorco’s toegangscontrolesystemen bepaalt u precies hoe de toegang eruit ziet, en vooral wie toegang krijgt. Hierbij combineren we stevig beveiligingsmateriaal met slimme software. Alles geïntegreerd. Denk hierbij aan een slagboom, kaartlezer of verkeerspaal, maar ook aan verkeerslichten en kentekenregistratie.

Onze parkeersystemen: perfecte combinaties

Alldoorco is uw partner voor al uw parkeersystemen en toegangscontrolesystemen. Maar u kunt ook bij ons terecht voor storingsservice en onderhoudsservice. Vierentwintig uur per dag en zeven dagen per week. Omdat het belangrijk is dat uw parkeersystemen niet alleen nu goed werken, maar dat blijven doen. Of anders: dat zo snel mogelijk weer doen. Onze monteurs hebben jarenlange ervaring en kennis van de meest uiteenlopende parkeersystemen en merken. Alles voor uw meest veilige en betrouwbare oplossingen.

Benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen?

Voor vragen mag je ons ook mailen of bellen.
033 – 245 89 44

Loading...