fbpx

Schuifpoorten

De veilige oplossing met een unieke eigen uitstraling. Onze schuifpoorten zijn geschikt voor zowel binnen als buiten en stelt u volledig naar wens samen met extra opties.

De voordelen van veiligheidsdeurbeslag

Maar natuurlijk ook voor andere toepassingen. Gaat u voor een kunststof schuifdeur of voor een van hout? Onze schuifpoorten zijn geschikt voor zowel binnen als buiten en stelt u volledig naar wens samen met extra opties. Wij helpen u graag op weg.

Prachtige uitstraling

Alldoorco schuifpoorten bestaan uit een geïsoleerde schuifdeur en een horizontaal bewegend deurblad, eventueel met extra vleugels uitgevoerd. Het deurblad hangt aan een rails en kunt u zowel naar links als naar rechts verschuiven. Het blad bestaat uit met polyurethaan gevulde geïsoleerde deurpanelen van 40 of 80 mm dik. De omlijsting is uitgevoerd in sendzimir verzinkt staal. De binnenkant van het deurblad heeft een standaardkleur. Voor de buitenkant kunt u kiezen uit zestien verschillende kleuren en twee verschillende profielen.

Pas uw schuifpoort aan

Bij de schuifpoort heeft u de keuze uit extra opties. Daarmee biedt de schuifpoort nog meer bescherming of sluit deze qua uitstraling beter aan bij uw wens. Wilt u bijvoorbeeld toch liever een andere kleur binnen- en buitenkant? Tegen meerkosten leveren we zowel de binnen- als buitenzijde in de door u gewenste kleur.

 Andere extra mogelijkheden:

  • Geïntegreerde loopdeur
  • Inbraakwerende vensters
  • Delen die volledig uit vensters in een blank aluminium bestaan (profielen mogelijk in gewenste kleur)
  • Sendzimir verzinkte stalen deurkap
  • Borstelafdichting
  • Extra coating als bescherming in een zure omgeving (bijvoorbeeld door ammoniak)
  • Elektrische aandrijving voor een elektrische schuifpoort (de deur is standaard handbediend met een komgreep)
  • Vraag ook naar onze andere modellen.

Benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen?

Bel vrijblijvend naar 033 - 245 89 44 of vul ons contactformulier in via onderstaande button:

Altijd geschikt voor uw praktijk

Bij Alldoorco weet u zeker dat uw schuifpoort past en werkt. Wij pakken namelijk graag het hele traject voor u op: van advies, productie tot montage en zelfs onderhoud mocht u dat willen. Neemt u een schuifpoort met elektrische aansluiting? Onze storingsdienst staat voor u klaar om elke hapering direct op te lossen. Heeft u na de koop nog andere vragen? Onze sales afdeling helpt u ook dan graag verder.

Projecten waar we trots op zijn:

Station ‘s-Hertogenbosch

Station ‘s-Hertogenbosch

Op het station van ‘s-Hertogenbosch hebben wij een mooi project gerealiseerd. Klik snel verder om deze twee speedgates, inclusief slagbomen en parkeer management systeem, te zien.

Lees meer

Kijk ook eens naar:

Dock Equipment

Dock Equipment

Ons assortiment dock equipment biedt betrouwbare laad- en lossystemen voor alle denkbare locaties en elke praktijk.

Lees meer
Roldeuren

Roldeuren

Roldeuren bieden u betrouwbare bescherming tegen vandalisme en inbraak. Bij ons kunt u terecht voor roldeuren in meerdere uitstralingen en voor alle denkbare toepassingen.

Lees meer
Speedgate

Speedgate

De Alldoorco speedgate kolomaandrijving is een veelgebruikte oplossing in verschillende settings.

Lees meer
Loading...