Veilig, praktisch en met een fraai robuust ontwerp. Zo laat onze speedgate zich het beste omschrijven. De Alldoorco speedgate kolomaandrijving is de afsluiter van elke parkeergarage of elk parkeerterrein.

Contact

Afspraak maken?

Bel direct
033-2458944

Vertrouwen op speedgate

Ontdek waarom de speedgate niet voor niets speedgate heet. Met de 230V-motor opent en sluit hij binnen enkele seconden, de hele dag door en met nauwelijks geluid. Bovendien kunt u hem aansluiten op alle mogelijke toegangscontrolesystemen, om de poort van afstand te bedienen voor uw bezoekers. Ook handig: uw speedgate koppelt u eenvoudig aan Alldoorco GateControl. Daarmee ziet u vanaf elke computer, tablet of smartphone de status van uw speedgate en bespaart u op service en onderhoudskosten.

Eindeloze mogelijkheden

Onze service is inclusief tekenwerk en montage, zodat u altijd zeker bent van een kwaliteitsproduct op maat. We adviseren u ook graag over de voor u beste oplossing. Kies bijvoorbeeld uit een uitvoering met bovengeleiding, ondergeleiding of trackless. De speedgate komt standaard met een paneelvulling van spijlen koker 30 x 30 x 2 mm. Maar u heeft de keuze uit meerdere soorten paneelvulling: afwijkende spijlmetingen, dichte plaat, geperforeerde plaat, strekmetaal, hout of glas. En gaat u voor een thermisch verzinkte afwerking, voor thermisch verzinkt en gepoedercoat of geschoopeerd en gepoedercoat? De speedgate kunt u ook aanvullen met een loopdeur (voor snellere toegang) en vaste hekwerken en bovenpanelen (voor een uniforme uitstraling).

Bewezen veilig

Onze speedgate voldoet aan de genormeerde veiligheidseisen door middel van druklijsten en fotocellen. Daarnaast is hij TÜV-gecertificeerd en bevat hij een CE-markering. Met andere woorden: uw auto, bus of heftruck komt nooit klem te zitten tussen de speedgate. Terwijl u erop vertrouwt dat hij ongewenst bezoek buiten houdt.

Weten wat voor uw parkeergarage of parkeerterrein de beste oplossing is? Wij geven u graag een advies op maat. Qua prijs, prestatie en uitstraling. Of lees meer over onze storing- en onderhoudsservice.

  • Meer dan 30 jaar ervaring
  • Merk onafhankelijk
  • Snel kunnen schakelen

Benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen?

Bel ons vrijblijvend: 033 - 245 89 44