fbpx

Toegangssystemen

U bepaalt wie er binnenkomt en vertrekt. En misschien nog belangrijker: wanneer dat gebeurt.

Met Alldoorco’s toegangscontrolesystemen weet u niet alleen wie er uw parkeergarage of -terrein oprijdt. U bepaalt ook hoe dat gebeurt en hoe de beveiliging eruit ziet..

Maak uw keuze uit één van de categorieën, of neem contact met ons op.

Afstandsbediening

Afstandsbediening

Onze garagedeuren, rolluiken en poorten kunt u handmatig openen. Maar onze deuren, luiken en poorten met motor kunt u in de meeste gevallen met een druk op de knop van afstand openen.

Lees meer
Kentekenregistratie

Kentekenregistratie

Meer veiligheid en vooral gemak, dat zijn de voordelen van kentekenregistratie. Op basis van een slim systeem gecombineerd met een kaartlezer en robuuste toegangstechniek behoudt u volledig de controle.

Lees meer
Anti passback systeem

Anti passback systeem

Met een anti passback systeem voorkomt u dat een bezoeker van uw parkeergarage zijn parkeerkaart aan, zonder uw toestemming, anderen doorgeeft.

Lees meer
Verkeerspaal

Verkeerspaal

Uw parkeergarage goed beveiligen en de verkeersstromen op een goede manier regelen. Een verkeerspaal heeft meerdere functies. Bij Alldoorco adviseren we u graag op maat.

Lees meer
Slagbomen

Slagbomen

Met een slagboom bepaalt u zelf wie er binnenkomt en wanneer dat gebeurt. Onze slagbomen zijn geschikt voor vele toepassingen zoals voor kantoorpanden en transport-distributieterreinen.

Lees meer

Hoe mooi onze deuren ook zijn, u wilt niet altijd voor een dichte deur staan.

Bij schade of een storing helpen wij 24/7 u zo snel mogelijk weer verder.

Veilige toegangssystemen

Van filevorming voorkomen tot controle over het in en uitgaand verkeer, bij Alldoorco kunt u alle kanten op. Zo zorgen onze detectielussen ervoor dat de slagboom bijvoorbeeld niet te vroeg dichtgaat. Met onze verkeerslichten, voorrangsregeling en tegenverkeersregeling vergroot u de veiligheid van uw bezoekers. Want als gastheer wilt u natuurlijk dat ze uw terrein zonder schade bezoeken en verlaten.

Zicht op bezoekers

Met kentekenherkenning of kentekenregistratie kunt u meerdere kanten op. Zo kunt u alleen gasten binnenlaten van wie u het kenteken kent. Gewenst bezoek kan makkelijker binnenrijden. En als er schades of calamiteiten optreden, kunt u ze gemakkelijker herleiden naar de veroorzaker. Maar er bestaan ook andere mogelijkheden om alleen gewenst bezoek toegang te verlenen: bijvoorbeeld via kaartlezers, lange-afstandlezers of systemen met code. Heeft u liever een meer persoonlijke toegangscontrole, waarbij een receptioniste toegang verleent? Dan kunt u gaan voor een intercomsysteem met of zonder camera.

Bij ons kunt u terecht voor de volgende toegangscontrolesystemen:

Handzenders met ontvangers

 • Verkeerslichten
 • Detectielussen
 • Voorrangsregeling
 • Tegenverkeersregeling
 • Kentekenherkenning / kentekenregistratie
 • Kaartlezers
 • Lange-afstandlezers met pasjes of stickers
 • Tagsystemen
 • Antipassbacksysteem
 • Intercomsysteem met of zonder camera
 • Codepanelen of deurslot met code
 • Gate enkel

Service van Alldoorco

Wij beseffen maar al te goed hoe belangrijk een goed werkend controlesysteem is. Daarom staan we ook voor u klaar voor onderhoud en bij storingen. Of wilt u advies over uw beste oplossing? Bij Alldoorco kunt u op één adres terecht voor het gehele traject: van advies, ontwerp en productie via montage en after sales tot en met service en onderhoud.

Tip: vraag ons ook naar onze toegangssystemen. Van slagbomen, roldeuren tot speedgates; wij hebben alles in huis voor een optimale toegangsverlening en -beveiliging.

Benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen?

Voor vragen mag je ons ook mailen of bellen.
033 – 245 89 44

Loading...