Onze garagedeuren, rolluiken en poorten kunt u handmatig openen. Maar waarom moeilijk doen als het echt veel makkelijker kan?

Onze deuren, luiken en poorten met motor kunt u in de meeste gevallen met een druk op de knop van afstand openen.

De voordelen van een afstandsbediening of app

Met een afstandsbediening of mobiele app voor garagedeur, rolluik of garagepoort maakt u het uzelf of medewerkers een stuk makkelijker. U hoeft bijvoorbeeld niet eerst de auto uit om binnen te komen. Met name handig wanneer het regent. Of wanneer u de deur zo snel mogelijk wilt sluiten om het binnenklimaat constant te houden.

Open met een druk op de knop

Bij Alldoorco kunt u qua bediening alle kanten op. Er zijn afstandsbedieningen die u tegen de wand bevestigt of op zakformaat voor bijvoorbeeld aan de sleutelbos. Met een druk op de knop gaat de garagedeur, rolluik of garagepoort open. Zo snel kan het gaan. De afstandsbedieningen werken over afstand via een specifiek gecodeerd systeem. Zodat u niet bang hoeft te zijn dat iedereen binnen kan komen. Sommige van onze producten bedient u nog gemakkelijker van afstand: gewoon via een app op uw smartphone of tablet. Het mooie? Wij helpen u op weg met de installatie.

Service op maat

Gaat de deur niet goed open? Dan kan het aan uw afstandsbediening liggen, maar ook aan de garagedeur, het rolluik of de garagepoort zelf. Onze service-afdeling staat vierentwintig uur per dag en zeven dagen in de week voor u klaar om het probleem direct te verhelpen. Om de kans op storing te verkleinen adviseren we u de deuren, poorten en rolluiken regelmatig te laten onderhouden. Bijkomend voordeel: de producten gaat zo een stuk langer mee. Op de lange termijn kan het dus een hoop geld schelen. Lees hier meer. 

Meer weten over alle mogelijkheden? We adviseren u graag over uw beste oplossing. Neem direct contact op. 

Contact

Afspraak maken?

Bel direct
033-2458944

  • Meer dan 30 jaar ervaring
  • Merk onafhankelijk
  • Snel kunnen schakelen

Deze pagina delen