Met een anti passback systeem voorkomt u dat een bezoeker van uw parkeergarage zijn parkeerkaart aan anderen doorgeeft (zonder uw toestemming). Zodat u inkomsten mist of het overzicht verliest op wie er uw parkeergarage betreedt. Met een anti passback systeem kunt u meerdere kanten op.

De mogelijkheden van een anti passback systeem

Een anti passback systeem werkt samen met een kaartlezer (in- en uitlezer), en toegangsbeveiliging zoals een slagboom, schuifdeur of roldeur. U bepaalt wat er gebeurt wanneer de kaart wordt doorgegeven. Of misschien wel beter: wat er niet gebeurt. Wij geven u graag advies over welke optie voor het gebruik van uw parkeergarage het meest praktisch is.  

Optie 1: harde anti passback

De kaart geeft geen toegang wanneer de bezitter wel de garage binnen is gekomen, maar deze volgens het systeem nog niet heeft verlaten. Dit voorkomt dat mensen hun kaart door kunnen geven.

Optie 2: zachte anti passback

De kaart geeft de bezitter wel toegang tot de garage en deze kan de garage ook verlaten. Maar het systeem geeft een melding of waarschuwing door.

Optie 3: tijdgebonden passback

De kaart werkt binnen een bepaalde tijd slechts één keer op een kaartlezer. Bij een tweede keer binnen diezelfde tijd is er geen toegang.  

Optimale beveiliging?

Vanzelfsprekend kunt u ook bij Alldoorco terecht voor kaartlezers. Voor een optimale controle en beveiliging koppelt u een anti passback systeem aan een van onze andere toegangssystemen. Denk hierbij aan een speedgate, elektrische roldeur, slagboom of kentekenregistratie. Qua deuren heeft u de keuze uit meerdere modellen, kleuren en extra opties zoals een loopdeur. Alldoorco’s service is inclusief tekenwerk en montage. Onze storingsdienst staat vierentwintig uur per dag en zeven dagen per week voor u klaar mocht er een storing optreden. Omdat de toegang natuurlijk niet altijd open of gesloten moet zijn.

Vraag ons ook gerust om advies op maat.  

Contact

Afspraak maken?

Bel direct
033-2458944

  • Meer dan 30 jaar ervaring
  • Merk onafhankelijk
  • Snel kunnen schakelen

Deze pagina delen