fbpx

Anti passback systeem

Met een anti passback systeem voorkomt u dat een bezoeker van uw parkeergarage zijn parkeerkaart, zonder uw toestemming, aan anderen doorgeeft. Zodat u inkomsten mist of het overzicht verliest op wie er uw parkeergarage betreedt. Met een anti passback systeem kunt u meerdere kanten op.

De mogelijkheden van een anti passback systeem

Een anti passback systeem werkt samen met een kaartlezer (in- en uitlezer), en toegangsbeveiliging zoals een slagboom, schuifdeur of roldeur. U bepaalt wat er gebeurt wanneer de kaart wordt doorgegeven. Of misschien wel beter: wat er niet gebeurt. Wij geven u graag advies over welke optie voor het gebruik van uw parkeergarage het meest praktisch is.

Optie 1: harde anti passback

De kaart geeft geen toegang wanneer de bezitter wel de garage binnen is gekomen, maar deze volgens het systeem nog niet heeft verlaten. Dit voorkomt dat mensen hun kaart door kunnen geven.

Optie 2: zachte anti passback

De kaart geeft de bezitter wel toegang tot de garage en deze kan de garage ook verlaten. Maar het systeem geeft een melding of waarschuwing door.

Optie 3: tijdgebonden passback

De kaart werkt binnen een bepaalde tijd slechts één keer op een kaartlezer. Bij een tweede keer binnen diezelfde tijd is er geen toegang.

Optimale beveiliging?

Vanzelfsprekend kunt u ook bij Alldoorco terecht voor kaartlezers. Voor een optimale controle en beveiliging koppelt u een anti passback systeem aan een van onze andere toegangssystemen. Denk hierbij aan een speedgate, elektrische roldeur, slagboom of kentekenregistratie. Qua deuren heeft u de keuze uit meerdere modellen, kleuren en extra opties zoals een loopdeur. Alldoorco’s service is inclusief tekenwerk en montage. Onze storingsdienst staat vierentwintig uur per dag en zeven dagen per week voor u klaar mocht er een storing optreden. Omdat de toegang natuurlijk niet altijd open of gesloten moet zijn.

Benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen?

Bel vrijblijvend naar 033 - 245 89 44 of vul ons contactformulier in via onderstaande button:

Kijk ook eens naar:

Dock Equipment

Dock Equipment

Ons assortiment dock equipment biedt betrouwbare laad- en lossystemen voor alle denkbare locaties en elke praktijk.

Lees meer

Speedgate

De Alldoorco speedgate kolomaandrijving is een veelgebruikte oplossing in verschillende settings.

Lees meer
Snelloopdeuren

Snelloopdeuren

Snelloopdeuren voor binnen of buiten. Met de snelloopdeuren van Alldoorco kunt u alle kanten op. Letterlijk, horizontaal en verticaal.

Lees meer

Projecten waar we trots op zijn:

Station ‘s-Hertogenbosch

Station ‘s-Hertogenbosch

Op het station van ‘s-Hertogenbosch hebben wij een mooi project gerealiseerd. Klik snel verder om deze twee speedgates, inclusief slagbomen en parkeer management systeem, te zien.

Lees meer
Loading...