Meer veiligheid en vooral gemak, dat zijn de voordelen van kentekenregistratie. Op basis van een slim systeem gecombineerd met een kaartlezer en robuuste toegangstechniek behoudt u volledig de controle. Alldoorco adviseert u hier graag in en helpt u met het volledige traject.

Hoe kentekenregistratie werkt

Als het om kentekenregistratie gaat zijn er meerdere ‘smaken’. Maar hoe u het in kunt zetten: het camerasysteem registreert kentekens van nieuwe bezoekers wanneer het kenteken nog niet bekend is. Dit kenteken wordt op het kaartje geprint. De bezoeker betaalt bij de betaalautomaat en bij het verlaten van de parkeergarage gaat de deur of slagboom automatisch open. Niet betaald? Dan blijft de uitgang gesloten. Allemaal op basis van kentekenherkenning.

Voor abonnementhouders is het nog makkelijker: hun kenteken staat al geregistreerd, dus zij kunnen zonder verdere actie naar binnen en naar buiten rijden. Voor de eigen parkeergarage van uw onderneming biedt het systeem nog meer mogelijkheden. U kunt vooraf kenteken van uw collega’s of klanten registreren, zodat ze vrij kunnen in- en uitrijden.

Extra veilig  

Kentekenregistratie bevordert niet alleen het gemak, maar vooral ook de veiligheid. Want echt alleen geregistreerde auto’s krijgen toegang. U heeft hierdoor volledig zicht - en dus controle - op het bezoek van uw parkeergarage.

Alldoorco heeft het allemaal

Heeft u meer vragen over kentekenregistratie of wilt u weten wat er nog meer mogelijk is? Vraag het ons gerust. Met een uitgebreid assortiment aan toegangssystemen kunt u bij ons alle kanten op: van kaartlezers, verkeerslichten, detectielussen tot de slagbomen en deuren zelf. Bij storing staan onze monteurs vierentwintig uur per dag en zeven dagen in de week voor u klaar om het probleem direct te verhelpen. Om de kans op hapering te voorkomen, kunt u ook bij ons terecht voor onderhoudsservice. Alles op één plek geregeld!

 

Contact

Afspraak maken?

Bel direct
033-2458944

  • Meer dan 30 jaar ervaring
  • Merk onafhankelijk
  • Snel kunnen schakelen

Deze pagina delen