Met een slagboom bepaalt u zelf wie er binnenkomt en wanneer dat gebeurt.

Onze slagbomen zijn geschikt voor vele toepassingen zoals voor kantoorpanden, parkeerterreinen, garages, bedrijventerreinen en transport-distributieterreinen.

Slagboom: de juiste slagboom voor elke situatie!

We leveren, plaatsen en onderhouden volledige slagboominstallaties in verschillende soorten en maten. Met onze slagbomen bevordert u een snelle en veilige doorstroom. Met een zo laag mogelijk energiegebruik leveren de aandrijvingen voldoende kracht voor het snel openen en sluiten van de slagboom. Hierdoor vallen de energiekosten van uw organisatie lager uit.

De opvallende kleuren en led lichten zorgen voor duidelijke signalisatie. Hierdoor zijn de slagbomen goed zichtbaar bij alle weersomstandigheden. Door regen en wind. Welke slagboom perfect is voor uw organisatie? Dat hangt af van alle wensen, de kenmerken van het terrein en hoe vaak de slagboom wordt gebruikt.

Wij denken graag mee over de beste oplossing

Tip: de modernste technieken, zoals systemen met codeschakelaars of een intercomsysteem maken het verlenen en weigeren van toegang nog makkelijker en veiliger.

Typen slagbomen

Enkele of dubbele slagboominstallatie
Een enkele slagboominstallatie is geschikt voor locaties waar er relatief weinig verkeer is. Bij een parkeerterrein of -garage met veel verkeer is een dubbele slagboominstallatie juist geschikter.

Automatische slagboom
Verleen op een snelle en veilige manier toegang tot uw terrein met automatisch gestuurde slagbomen. Onze automatische slagbomen zijn verkrijgbaar met verschillende boomlengten. Dankzij de hoge sluit- en opensnelheid zeer geschikt voor intensief gebruik op bijvoorbeeld vakantieparken en bedrijfsterreinen.

Handbediende slagboom
Handbediende slagbomen worden handmatig bediend en zijn hierdoor voordeliger dan geautomatiseerde slagbomen. Geschikt voor plekken waar het voertuigenverkeer laag is of waar tijdelijke afsluitingen gewenst zijn. Zoals tankstations, campings en parkeerplaatsen.

Voldoen aan de hoogste veiligheidseisen en -normen
Onze slagbomen voldoen aan de vereiste veiligheidseisen- en normen, vastgesteld in de CE-NEN-norm. Door middel van duurtesten verbeteren wij constant de kwaliteit en de technische oplossingen.

Contact

Afspraak maken?

Bel direct
033-2458944

  • Meer dan 30 jaar ervaring
  • Merk onafhankelijk
  • Snel kunnen schakelen

Deze pagina delen