Uw parkeergarage goed beveiligen en de verkeersstromen op een goede manier regelen. Een verkeerspaal heeft meerdere functies: geef er de doorrijdroute mee aan, gebruik ze als (extra) afsluiting of zelfs als ramkraakbeveiliging. Bij Alldoorco adviseren we u graag op maat.

De opties

Verkeerspalen zijn er in alle soorten en maten. De witte palen met rode strepen die op veel plaatsen bovengronds zijn bevestigd, kent u ongetwijfeld als middel om (individuele) parkeerplaatsen af te zetten. Het nadeel is echter dat ze vaststaan en daardoor niet voor alle doelen geschikt zijn. Misschien wilt u zelf bepalen wanneer een parkeervak of zelfs uw parkeerterrein ‘open’ is. Dat laatste kan per tijdstip - bijvoorbeeld dag en nacht - verschillen. In dat geval bieden zogeheten bollards, inzinkbare palen, uitkomst. Vraag naar de mogelijkheden.

Removable bollard

Een bollard is een verkeerspaal die elektrisch of hydraulisch uit het wegdek omhoog komt. Wanneer ú dat wilt. Deze ronde palen zijn in verschillende afmetingen verkrijgbaar. Van dun tot extra stevig, om zelfs de zwaarste voertuigen te weren. Tip: voor extra veiligheid kunt u verkeerspalen bij uw parkeerterrein combineren met verkeerslichten. Zo voorkomt u dat een onoplettende bezoeker - die wel welkom is - per ongeluk over een opkomende paal rijdt.

Ontdek ook onze andere toegangscontrolesystemen. 

Extra service van Alldoorco

U wilt bepalen wie er binnenrijdt en wanneer dat gebeurt. Daarom staan onze monteurs zeven dagen per week vierentwintig uur voor u klaar om een storing direct te verhelpen. Of u nu middenin de nacht belt of overdag, en om welk type inzinkbare rampaal het ook gaat. Om de kans op storing te voorkomen adviseren wij u de palen regelmatig te onderhouden. Ook hiervoor staan wij voor u klaar. Voor al onze producten geldt verder: onze service is inclusief tekenwerk en montage. Zo weet u zeker dat uw verkeerspalen doen wat ze moeten doen.

Contact

Afspraak maken?

Bel direct
033-2458944

  • Meer dan 30 jaar ervaring
  • Merk onafhankelijk
  • Snel kunnen schakelen

Deze pagina delen