fbpx

Verkeerspaal

Uw parkeergarage goed beveiligen en de verkeersstromen op een goede manier regelen. Een verkeerspaal heeft meerdere functies: geef er de doorrijdroute mee aan, gebruik ze als (extra) afsluiting of zelfs als ramkraakbeveiliging. Bij Alldoorco adviseren we u graag op maat..

De opties

Verkeerspalen zijn er in alle soorten en maten. De witte palen met rode strepen die op veel plaatsen bovengronds zijn bevestigd, kent u ongetwijfeld als middel om (individuele) parkeerplaatsen af te zetten. Het nadeel is echter dat ze vaststaan en daardoor niet voor alle doelen geschikt zijn. Misschien wilt u zelf bepalen wanneer een parkeervak of zelfs uw parkeerterrein ‘open’ is. Dat laatste kan per tijdstip – bijvoorbeeld dag en nacht – verschillen. In dat geval bieden zogeheten bollards, inzinkbare palen, uitkomst. Vraag naar de mogelijkheden.

Removable bollard

Een bollard is een verkeerspaal die elektrisch of hydraulisch uit het wegdek omhoog komt. Wanneer ú dat wilt. Deze ronde palen zijn in verschillende afmetingen verkrijgbaar. Van dun tot extra stevig, om zelfs de zwaarste voertuigen te weren. Tip: voor extra veiligheid kunt u verkeerspalen bij uw parkeerterrein combineren met verkeerslichten. Zo voorkomt u dat een onoplettende bezoeker – die wel welkom is – per ongeluk over een opkomende paal rijdt.

Ontdek ook onze andere toegangscontrolesystemen.

Extra service van Alldoorco

U wilt bepalen wie er binnenrijdt en wanneer dat gebeurt. Daarom staan onze monteurs zeven dagen per week vierentwintig uur voor u klaar om een storing direct te verhelpen. Of u nu middenin de nacht belt of overdag, en om welk type inzinkbare rampaal het ook gaat. Om de kans op storing te voorkomen adviseren wij u de palen regelmatig te onderhouden. Ook hiervoor staan wij voor u klaar. Voor al onze producten geldt verder: onze service is inclusief tekenwerk en montage. Zo weet u zeker dat uw verkeerspalen doen wat ze moeten doen.

.

Benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen?

Bel vrijblijvend naar 033 - 245 89 44 of vul ons contactformulier in via onderstaande button:

Andere interessante producten

Dockshelters

Dockshelters

Onze dockshelters bieden optimale bescherming tijdens het laden en lossen. Ze zijn de betrouwbaarste afdichting voor voertuigen in verschillende groottes.

Lees meer
Speedgate

Speedgate

De Alldoorco speedgate kolomaandrijving is een veelgebruikte oplossing in verschillende settings.

Lees meer

Projecten waar we trots op zijn:

Rabobank Almere

Rabobank Almere

Bij Rabobank Almere hebben we een stijlvolle speedgate geplaatst in combinatie met een vangpaal en meldzuil. Bekijk hier dit project.

Lees meer
Station ‘s-Hertogenbosch

Station ‘s-Hertogenbosch

Op het station van ‘s-Hertogenbosch hebben wij een mooi project gerealiseerd. Klik snel verder om deze twee speedgates, inclusief slagbomen en parkeer management systeem, te zien.

Lees meer
Loading...