fbpx

Projecten

Wij zijn bij Alldoorco ontzettend trots op onze projecten. Daarom delen we met veel plezier enkele projecten met u. Van bedrijfsdeuren tot parkeersystemen. We streven altijd naar een passende, betrouwbare en veilige oplossing voor uw situatie. Bent u benieuwd naar wat we voor u kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op.

Rabobank Almere

Bij Rabobank Almere hebben we een stijlvolle speedgate geplaatst in combinatie met een vangpaal en meldzuil. Bekijk hier dit project.

De Vries Coldstore te Nijkerk

Een industrieel project voorzien van sectionaaldeur in combinatie met dock equipment en voorzien van RVS beslag. Bekijk snel het eindresultaat.

Speedgate te Apeldoorn

Eén van de eerste speciale Speedgates. Deze Speedgate is voorzien van bronzen beplating en mapleleaf. Bekijk snel dit project.

Gstar te Amsterdam

Twee Speedgates en één loopdeur. Speedgates met bovengeleiding strak in de gevel verwerkt. Naar buiten open draaiend. Bekijk hier project bij G-Star.

Station ‘s-Hertogenbosch

Op het station van 's-Hertogenbosch hebben wij een mooi project gerealiseerd. Klik snel verder om deze twee speedgates, inclusief slagbomen en parkeer management systeem, te zien.

Benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen?

Bel vrijblijvend naar 033 - 245 89 44 of vul ons contactformulier in via onderstaande button:

Loading...