Laat uw bezoekers veilig binnen op uw parkeerterrein en houd ongewenst bezoek buiten. Ontdek de betrouwbaarheid van onze TGA 125. Deze elektrisch bediende roldeur is specifiek ontwikkeld voor parkeergarages die intensief gebruikt worden.

Veilige roldeuren

Met de TGA 125 bent u verzekerd van een robuuste en veilige toegang. De elektrisch bediende roldeur bestaat uit enkelwandige 2,8 mm dikke aluminium lamellen met verzwaarde kraal-oog profielen en gemonteerde rubbers. Daarnaast heeft u de keuze tussen dichte lamellen, stanzingen van 125x60mm of een combinatie van beide. Voor extra veiligheid is de roldeur voorzien van onderloopbeveiliging, fotocelbeveiliging, intrekbeveiliging, optilbeveiliging en afrolbeveiliging.   

Betrouwbare toegang

Bezoekers hoeven niet lang te wachten: de deur opent en sluit namelijk snel. De installatie is geheel geruisarm. Voor toegang voor niet gemotoriseerd verkeer kunt u de deur aanvullen met een loopdeur (handbediend of met elektrische deurdranger). En voor extra veiligheid kunt u vaste panelen met hetzelfde pantser laten plaatsen.

Handig van afstand

U wilt de deur van afstand openen? De TGA 125 is te koppelen aan alle mogelijke toegangscontrolesystemen. Ook aan Gate Control, de telemetrie-oplossing van Alldoorco. Hiermee beheert u realtime de status van uw roldeur, vanaf computer, telefoon of tablet. Wanneer er storing optreedt, ontvangt u direct een melding. Zo blijft uw deur nooit lang open of dicht. Zo nodig sturen wij direct een monteur langs. En doordat het systeem de historie bijhoudt, is het gemakkelijker een onderhoudscontract op maat samen te stellen. Zodat u nooit te veel betaalt.

Extra service van Alldoorco

Onze service is inclusief tekenwerk en montage. Zodat u zeker weet dat uw elektrische roldeur voor uw parkeergarage de ideale oplossing is. Qua werking, maatvoering, maar vooral ook qua uitstraling. Bij ons heeft u de keuze uit een gepoedercoate en geanodiseerde afwerking, en uit meerdere RAL-kleuren. Vragen? We geven u graag advies op maat.

Contact

Afspraak maken?

Bel direct
033-2458944

  • Meer dan 30 jaar ervaring
  • Merk onafhankelijk
  • Snel kunnen schakelen

Deze pagina delen