fbpx

Service & onderhoud

Service & Onderhoud

Van problemen met deuren tot parkeersystemen, Alldoorco staat 24 uur, 7 dagen per week voor u klaar. Voor service en onderhoud, ongeacht welk merk. We hebben namelijk niet alleen kennis van onze eigen systemen, maar ook van alle andere merken.

24/7 service

Of u ons nu overdag belt, midden in de nacht of juist in het weekend. Onze specialisten lossen voor u storingen en schade snel en vakkundig op.

Storing of schade melden?

Neem contact met ons op via 033-2458944

 Onze onderhoudscontracten

We maken onze onderhoudscontracten op maat. Samen kijken we aan de hand van uw wensen welk contract het beste bij uw bedrijf of VvE past. Hierbij wordt er onder andere rekening gehouden met de grootte van de deur en de aandrijving. Met periodieke controles zorgen we ervoor dat onze producten veilig en betrouwbaar blijven. Zo garanderen we een langere levensduur van uw deursysteem, meer veiligheid en gemak. En voorkomen we storingen en hoge onderhoudskosten. Wel zo handig.

1.BASIS

Met het Basis contract kunt u 24 uur per dag en 7 dagen per week gebruik maken van onze service & onderhoudsdiensten. Daarnaast keuren en onderhouden wij uw installatie één keer per jaar. Het is mogelijk om vaste voorrijtarieven af te spreken.

2. BASIS PLUS

Met het Basis Plus contract kunt u 24 uur per dag en 7 dagen per week gebruik maken van onze service & onderhoudsdiensten. We keuren uw installatie tijdens de jaarlijkse controle en komen wij één of meerdere keren per jaar langs voor onderhoud. Daarnaast kunt u storingen afkopen.

3. GATE CONTROL

Met Gate Control heeft u 24 uur per dag en 7 dagen per week realtime zicht op uw speedgate. Via het Gate Control portal heeft u tevens ook zicht op de status van de speedgate. U heeft de mogelijkheid om dit aan ons uit te besteden, waardoor wij preventief onderhoud kunnen doen en u voor geen verrassingen komt te staan.

Meer weten over onze onderhoudsservice? Wij komen geheel vrijblijvend bij u langs voor een nulmeting.

Benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen?

Bel vrijblijvend naar 033 - 245 89 44 of vul ons contactformulier in via onderstaande button:

Loading...