fbpx

Werken bij

Samen werken aan betrouwbaarheid

Alldoorco staat voor betrouwbaarheid. Betrouwbaarheid naar klanten en naar elkaar. Daarmee zorgen wij dat de door ons geleverde bedrijfsdeuren, parkeeroplossingen en service doen wat zij moeten doen. Al meer dan 35 jaar.
Zo is Alldoorco uitgegroeid tot een vertrouwde naam voor bedrijven, aannemers en architecten. Kwaliteit en betrouwbaarheid staan centraal bij wat we doen. Daarom bestaat Alldoorco uit een hecht team van stevige persoonlijkheden die de vrijheid hebben om verantwoording te nemen en zelfstandig te opereren. Dat geldt voor onze service monteurs en account managers in het land. En dat geldt voor iedereen op kantoor in Nijkerk.
Saamhorigheid, geen blad voor de mond en echt iets voor elkaar en de klant over hebben. Dat is hoe wij samen werken aan betrouwbaarheid.

Wie is Alldoorco?

Kijk onze video!

1:56 sec.

Wat wil je doen bij ons?

Vandaag wéér zo’n leuke klus!

Geert-Jan Lier

Kritisch

Bij Alldoorco ontwerpen, produceren, leveren en monteren we deursystemen, bedrijfsdeuren en parkeersystemen van de beste kwaliteit. Dit zorgt voor optimaal gemak, veiligheid en zekerheid voor onze klanten. 

Flexibel

Dankzij onze korte lijnen tussen medewerkers én klanten zijn we erg flexibel. We kunnen onderling snel schakelen, ook met onze klanten. 

Plezier

Alldoorco is een zelfstandig familiebedrijf met een hecht en vast team. Iedere dag streven we er met elkaar naar om de beste oplossingen te bieden voor onze klanten. 

Loading...